Šķirot savu laulību, Diānai Pīrāgs nācies šķirties arī no suņa 1

foto eurovision.org.ru
foto eurovision.org.ru

Pagājušajā nedēļā tirdzniecības centrā «Spice Home» notikušajā suņu modes skatē dziedātāja Diāna Pīrāgs uzstājās kopā ar diviem amerikāņu akitas šķirnes suņiem, ar kuriem pirms neilga laika piedalījās ekskluzīvā fotosesijā specializētam suņu tematikai veltītam žurnālam.

Izrādās, pašai dziedātājai no sava četrkājainā mīluļa ar lielām sāpēm nācies šķirties – tas noticis, šķirot laulību.

Pagājušā gadā sākumā izjuka Diānas Pīrāgs un viņas vīra Dmitrija laulība – dziedātājai «apnika dzīvot kopā ar vīrieti, kas zaudējis interesi par mani: šķita, ka esam kā brālis ar māsu, gribas būt kopā ar vīrieti, kas mani mīl». Abu kopdzīvē dzima meitiņa Andželika, mājas mīluļa lomā bija arī mopšu šķirnes puika Teodors. «Jā, man vairs nav suņuka,» sarunā ar »VZ« skumīgā balsī atklāja Pīrāgs.

«Šķiroties no vīra, man nācās atdot arī savu mopsīti. Es ļoti daudz koncertēju ārzemēs, un mamma pateica, ka viņa var rūpēties par meitiņu, bet rūpes vēl arī par manu suni viņa negribēja uzņemties. Teodors tagad dzīvo pie mana vīratēva Vecrīgā.» Vasarā gan dziedātājai visai bieži bija iespēja atkal būt kopā ar Teodoru. «Tad, kad man bija koncerti Vecrīgā, devos pastaigāties ar Teodoru un bieži suņuku apciemoju. Tagad jau viņš ir ļoti labi iedzīvojies Vecrīgā. Un arī jaunie saimnieki viņam ir pieķērušies, tā ka neviens atpakaļ man viņu nedotu,» skumst Diāna.

 


Написать комментарий

sveicieni pasaulei mans vārds ir Dora no Spānijas , es vēlos apliecināt labu darbu Dr saulains, kas palīdzēja man sasniegt to, ko jūs nekad domāja, jūs varētu again.My vārds ir Stefānija bija trīs gadu attiecības ar bērns es domāju, viņš mani mīlēja vairāk par visu pasaulē, pēc kāda laika es pamanīju dažas izmaiņas viņu lietām, kas neapzinās, ka sāka šķendēties par to, tāpēc es zināju, ka kaut kas nebija kārtībā es centos , lai iepriecinātu viņu vairākos bet vēl nav rezultātu . Es drīz vien sapratu, ka viņš bija redzēt citu meiteni , kas mēģināja veikt viņam saprast, ka man patika tik daudz, bet pat dienas listen.one lasīt liecinieks kādā līdzīgā lietā , kas ir pierādījums personīgi darbā šo lielisko doktors saulains , bet es domāju, es nebiju pārliecināts, mans draugs , tāpēc es sazinājās ar viņu un mēģināja viņas apbrīnojamo negribīgi metodi mazāk nekā nedēļu , mans mīļākais sazinājās ar mani , un līdz šim vēl joprojām kopā un laimīgi married.so , ja jums ir radušās līdzīgas problēmas , kā
( 1 ) vēlaties, lai jūsu ex atpakaļ .
( 2 ) vienmēr ir murgi .
( 3) veicināt viņa birojā .
( 4 ) vēlas sieviešu / vīriešu darboties pēc jums .
( 5 ) Vēlaties bērnu .
( 6 ) Vai jūs vēlaties būt bagāti .
( 7 ) vēlas piesaistīt jūsu vīrs / sieva yours
uz visiem laikiem .
( 8 ) nepieciešams finansiāls atbalsts .
( 9 ) Zāļu aprūpi un daudz ko citu
1 ), ko vēlaties , lai veicinātu kaut ko, kas padara
2 ), ko vēlaties , lai nopelnītu labu naudu
3 ) biznesa panākumus
4 ) garīgie risinājumi
5 ), lai iegūtu tiesas
6) vēlas šķirties
7)vajadzību aizsargāt tos kā nemirstīga
8) Vai jūs vēlaties būt bagāti
9) Vai jūs vēlaties būt kontrolēt jums laulības
10 ) Vai Jūs būtu piesaistīti cilvēki
11 ) Kā jūs nokļūt grūtniecība
12 ) Kā nokļūt jūsu ex vīrs un sieva no New
13 ) , kā iegūt jūsu loterija
14 ) PROMOTION Pareizrakstības
15 ) AIZSARDZĪBA Pareizrakstības
16 ) BUSINESS Pareizrakstības
17 ) GOOD JOB Pareizrakstības
18) izārstēt jebkuru slimību
sazināties ar viņu es garantēju , ka tas palīdzēs šeit ir viņa e-pasts : drsunnydsolution1@gmail.com