Trakā sporta svētdiena sāksies ar futbolu un noslēgsies ar spīdveju 1

foto gorod.lv
foto gorod.lv

Svētdiena, 15. aprīlis, tiks aizvadīta sportiskā garā. Visiem augstākā līmeņa sporta cienītājiem ir garantēta visaugstākas raudzes izklaide. 

14 pēcpusdienā Latvijas futbola Virslīgas līdervienību „Daugavas” un „Skonto” duelis, bet 16:00 Polijas 1. spīdveja līgas sacīkstes starp Daugavpils „Lokomotīvi” un Gņezno „Start”. Latvijas futbola Virslīgā sestdien un svētdien tiks aizvadītas ceturtās kārtas spēles. Daugavpils „Daugava” savu maču aizvadīs svētdien, „Celtnieka” stadionā uzņemot savu tuvāko sekotāju turnīra tabulā „Skonto”. Spēle nesolās būt viegla, tādēļ vienībai ir nepieciešams fanu atbalsts. Cīņas sākums plkst. 14:00.

Uzreiz pēc futbola spēles noslēguma sporta cienītāji var doties uz blakām esošo „Lokomotīves” stadionu, kur varēs izbaudīt gada pirmās sacensības spīdvejā! Daugavpilī viesosies zvaigžņotais Gņezno „Start”, kā rindās brauc pieci „Grand Prix” seriāla garšu izbaudījušie sportisti – dānis Bjarne Pedersens, zviedri Magnuss Zeterstrēms un Antonio Lindbeks, polis Adams Skurņickis un brits Skots Nikolss. Šīs kļūs ne tikai par sezonas atklāšanas, bet, iespējams, pat par visa gada labākajām sacensībām! Gaidīsim Jūs spīdveja stadionā plkst. 16:00.

Tāpat visu nedēļas nogali norisināsies arī kārtējais jauno futbolistu turnīrs „Sniegpulkstenis 2012”. 13. aprīlī pirmās spēles no 10:00, bet sestdien un svētdien no 9:00. Spēles norisināsies „Esplanādes” un „Celtnieka” stadionos.  


Написать комментарий

sporta pārvaldei jāmācās rakstīt lv, domāju laiks dažām kundzēm viņus apciemot !