Krāslavas novadā izņemti 1100 litru degvielas

Vakar, Latgales reģiona pārvaldes Kriminālpolicijas biroja darbinieki, realizējot viņu rīcībā esošu operatīvo informāciju saistībā ar akcīzes preču nelikumīgu apriti, sadarbībā ar Valsts robežsardzes Aviācijas pārvaldes darbiniekiem, Krāslavas novadā, Kalniešu pagastā aizturēja 4 personu grupu –1985., 1987., 1987. un 1993.gadā dzimušus vīriešus, kuri nodarbojās ar akcīzes preču (degvielas) nelikumīgu iegādāšanos. Kratīšanas laikā kādā privātmājā Kalniešu pagastā tika konstatēti un izņemti 1100 litri degvielas, kas bija paredzēta tālākai realizācijai.

Uzsāktajā kriminālprocesā turpinās izmeklēšana - par naftas produktu nelikumīgu uzglabāšanu, pārvietošanu (pārvadāšanu) vai realizāciju, ja to izdarījusi personu grupa pēc iepriekšējas vienošanās vai tā izdarīta lielā apmērā. Tiek lemts par drošības līdzekļa piemērošanu aizturētām personām.

Šonedēļ Kriminālpolicijas biroja darbinieki, operatīvo pasākumu rezultātā, uzsāka divus kriminālprocesus par narkotisko vai psihotropo vielu neatļautu izgatavošanu, iegādāšanos, glabāšanu, pārvadāšanu vai pārsūtīšanu. Kriminālprocesu ietvaros Daugavpils pilsētā tika aizturētas divas personas – 1988. un 1987.gadā dzimušie vīrieši, pie kuriem kopumā tika izņemti vairāki grami amfetamīna. Aizturētie (vietējie iedzīvotāji) jau agrāk ir nonākuši policijas darbinieku redzeslokā saistībā ar dažāda rakstura noziegumiem. Abos kriminālprocesos turpinās izmeklēšana un tiek lemts par drošības līdzekļa piemērošanu.


Написать комментарий