Lady Gaga koncertu iesildīs 'The Darkness'; biļešu tirdzniecība no 30. aprīļa

foto the-real-breaking-news.com
foto the-real-breaking-news.com

Popmūzikas superzvaigznes Lady Gaga koncertu Rīgā iesildīs nesen atkalapvienojusies britu rokgrupa "The Darkness", kas dziedātāju pavadīs visos Eiropas koncertos. Biļešu tirdzniecība uz koncertu, kas notiks Mežaparka Lielajā estrādē 23. augustā, tiks uzsākta 30. aprīlī plkst.10:00, portālu "Delfi" informē koncertaģentūras FBI pārstāvis Kristaps Kārkliņš.

Biļetes varēs iegādāties interneta mājas lapā www.ticketpro.lv. Biļetes būs pieejamas arī "Maxima XX" un Maxima XXX" lielveikalos visā Latvijā, kā arī "Ticketpro" biļešu tirdzniecības vietās "Arēnā Rīga" un Rīgas Kongresu namā. Pirkuma limits būs sešas biļetes.

Bet jau no ceturtdienas, 26. aprīļa, plkst.10.00 rītā tikai interneta lapā www.ticketpro.lv tiks uzsākta Lady Gaga koncerta biļešu iepriekšpārdošana "FBI" koncertu kluba biedriem. Reģistrēties iespējams bezmaksas www.fbi.lv.

Stāvbiļete uz koncertu maksās 39 latus. Paredzēta arī speciāla fanu zona ar ierobežotu vietu skaitu, fanu zonas biļete maksās 69 latus.

Tiek plānoti arī īpaši Lady Gaga fanu un VIP biļešu piedāvājumi, sīkāka informācija tiks publiskota "Ticketpro" mājas lapā pirms biļešu tirdzniecības uzsākšanas.

'The Darkness'

Eiropā Lady Gaga turneju kā īpašie viesi pavadīs nesen atkalapvienojusies britu rokgrupa "The Darkness", kura vislabāk pazīstama ar hitu "I Believe In A Thing Called Love". Savukārt ilggadējā Lady Gaga skatuves partnere un dīdžejs Lady Starlight ir apstiprinājusi, ka pievienosies Lady Gaga tūrei Austrālijas, Jaunzēlandes un arī Eiropas koncertos kā viesdīdžejs.

Laiks kopš atkalapvienošanās grupai "The Darkness" ir bijis notikumiem bagāts. Izdevums "LA Weekly" grupu raksturo kā "vēsturisku atkalapvienošanos, kas skatītājiem piedāvās šīs tūkstošgades multi dimensiāli izklaidējošāko dzīvo roka šovu un nebeidzamu jautrību". Grupas koncerti, uzstājoties Lielbritānijā un Ziemeļamerikā, bija izpārdoti, bet fani un kritiķi pēc to apmeklēšanas bija sajūsmā.

"The Darkness" savu jaunāko dziesmu "Nothing's Gonna Stop Us" interneta lapā www.theactualdarkness.com jau paspējuši piedāvāt bez maksas. Pārsteigums bija arī "The Darkness" parādīšanās ikgadējais amerikāņu futbola finālspēles jeb "Super Bowl" reklāmā, kur grupa izpildīja savu klasisko hītu "I Believe In A Thing Called Love".

No Lofstoftas Sufolkā (Lielbritānijā) nākušās grupas "The Darkness" dalībnieki ar ekstravaganto rokeri Džastinu Hokinsu priekšgalā ir apņēmības pilni sasniegt jaunas virsotnes, un jau vasaras beigās izdos savu trešo albumu, kas būs pirmais pēc astoņu gadu pauzes. Pagaidām vēl nenosauktais albums centīsies kvalitātes ziņā neatpalikt no iepriekšējiem – dubultplatīna debijas "Persmission To Land", kurā bija iekļautas dziesmas "I Believe In A Thing Called Love" un "Get Your Hands Off My Woman", un albuma "One-Way Ticket To Hell And Back", kurā bija tādas dziesmas kā "One Way Ticket" un "Is It Just Me?". Plašāka informācija par grupas jauno albumu sekos drīzumā.

Jau ziņots, ka pieckārtējā "Grammy" balvas ieguvēja Lady Gaga Rīgā ieradīsies pasaules turnejas "The Born This Way Ball" ietvaros un Latvijā koncertēs pirmo reizi.

Lady Gaga iepriekšējā turneja "The Monster Ball" visā pasaulē pulcēja plašu apmeklētāju skaitu un saņēma sajūsmas pilnas atsauksmes katrā pilsētā, kur vien māksliniece uzstājās. Laikraksts "The Sun" koncertu nosauca par "labāko dzīvo uzstāšanos, kādu jūs šogad redzēsiet", bet "Pollstar Concert Industry Awards" turneju nosauca par Gada nozīmīgāko turneju.

2011. gadā žurnāls "Forbes" nosauca Lady Gaga par Gada ietekmīgāko sievieti pasaulē, bet 2010. gadā viņa tika iekļauta respektablā ASV žurnāla "Time" veidotajā 100 pasaulē ietekmīgāko cilvēku sarakstā. Viņas video internetā apskatīti 2,2 miljardus reižu, sociālajā vietnē "Facebook" māksliniecei ir 49 miljoni sekotāju, bet sociālajā portālā "Twitter" dziedātāja ir nepārspēta – tur viņai ir 21 miljons sekotāju. Digitālajā laikmetā Lady Gaga ir vienīgā māksliniece, kurai ar pirmajiem diviem hitiem izdevies pārsniegt piecu miljonu pārdošanas robežu.


Написать комментарий