Svētdienas pievakarē kāds jaunietis pamanīja, ka divi vīrieši zog atpakaļskata spoguļus kādai "BMW" markas automašīnai. Jaunietis sekojis iespējamiem zagļiem un ziņojis policijai.

Drīz pēc izsaukuma likumsargi A.Kalniņa un Kr.Barona ielu krustojumā aizturēja 1978. un 1983.gadā dzimušus vīriešus. Abi iespējamie likumpārkāpēji jau agrāk sodīti par dažādiem noziegumiem.

Policisti pie aizturētajiem atrada kopumā deviņus automašīnu spoguļus no dažādu marku transportlīdzekļiem. Atrastie atpakaļskata spoguļi nebija marķēti.

Rīgas policijā sākts kriminālprocess par zādzību un turpinās izmeklēšana. Tiesa drīzumā lems par drošības līdzekļa piemērošanu aizturētajiem.

Likumsargi pateicās drosmīgajam jaunietim, ar kura palīdzību tika aizturēti iespējamie likumpārkāpēji un aicina arī citus iedzīvotājus nepalikt vienaldzīgiem un ziņot par šāda veida noziegumiem.

Policijas darbinieki aicina arī autovadītājus marķēt automašīnu spoguļus, lai zādzības gadījumā, notverot zagli, tos varētu atdot likumīgajam īpašniekam.