Kidmenai jaunajā filmā aina ar kāju paplešanu

foto delfi.lv
foto delfi.lv

Holivudas kinoaktrise Nikola Kidmena topošajā filmā Paperboy (Avīžpuika) piedalās līdzīgā seksuāli pavedinošā ainā, kā savulaik Šarona Stouna leģendārajā filmā Pamatinstinkts.

Kinokompānijas Lions Gate izplatītajās filmas reklāmas fotogrāfijās 44 gadus vecā aktrise redzama minikleitā, sēžot plati ieplestām kājām. Tēlu papildina kuplas, blondas cirtas un augsti papēži.

Viņas partneri filmā, tostarp Metjū Makonahijs, novēršas no Nikolas izaicinošās varones, bet jaunākais ainas dalībnieks Zaks Efrons to cieši vēro kā apburts. Līdzīgi kā Pamatinstinkts, arī filma Paperboy tiek raksturota kā "satriecošs seksuāls trilleris".

Kidmena filmā ir atteikusies no sava tradicionālā "angļu rozes" tēla – gaišās ādas un rudajiem matiem, jo viņas varone ir zeltaini iedegusi, spilgti krāsojusies būtne ar platīnblondu matu ērkuli. Tērpta neticami īsā kleitiņā, Kidmena demonstrē supergarās kājas un mežģīņotās krūštura lencītes.

Kā vēsta izdevuma The Daily Mail, Efrons aprakstījis intīmās ainas ar austrāliešu kinozvaigzni kā savas dzīves "spožāko laiku".

"Nikola ir tik lieliska. Tas ir viss, par ko varēju sapņot. Viņa ir tik jauks cilvēks. Man vajadzēja sev katru dienu iekniebt, īpaši pēc mīlas ainām kopā ar Nikolu Kidmenu," jūsmoja jaunais aktieris, kuru šobrīd var vērot uz ekrāniem romantiskajā filmā Talismans.

"Tas bija manas dzīves spožākais laiks. Nikola vienmēr bija iejutusies lomā. Viņa neizmantoja nekādas dīvainas metodes, kā tas gadās ar citiem aktieriem, bet es nekad neesmu redzējusi kādu, kas tik ļoti koncentrējas lomai," viņš piebilda.

Filma The Paperboy stāsta par žurnālista un izdevēja dēlu Džeku Džeimsu, kuru atveido Efrons un kurš strādā tai pašā laikrakstā par preses piegādātāju. Viņa vecākais brālis Vords (Makonahijs) ir žurnālists citā avīzē.

Kad Vords un viņa partneris ierodas Džeka dzimtajā apgabalā, lai izmeklētu vietējā šerifa slepkavību, Džeks iesaistās izmeklēšanā. Savukārt Nikolas Kidmenas varone ir Šarlote Blesa – sievete, kas raksta vēstules uz nāvi notiesātajiem, tostarp par šerifa slepkavību aizdomās turētajam vīrietim, kuru tēlo Džons Kjusaks.

Filmas pamatā ir Pītera Dekstera romāns, un tās pirmizrāde paredzēta šī gada 23. novembrī. 


Написать комментарий