Četri Daugavpils mediķi saņēma apbalvojumus no Veselības ministres

foto gorod.lv
foto gorod.lv

Pirms Latvijas neatkarības atjaunošanas dienas Veselības ministrijā tika apbalvoti mūsu valsts labākie medicīnas darbinieki. Apbalvošanas ceremonijā Rīgā piedalījās 26 mediķi, kuru vidū bija 4 darbinieki no Daugavpils psihoneiroloģiskās slimnīcas.

Slimnīcas valdes locekle Sarmīte Ķikuste portālam Gorod.lv pastāstīja, ka Veselības ministre Ingrīda Circene personīgi apsveica labākos no labākajiem, pateicās par profesionalitāti un pasniedza Pateicības rakstus. 

Slimnīcas vīriešu 2.psihiatriskās nodaļas vadītājs Vitālijs Bodins saņēma rakstu par pašaizliedzīgu darbu psihiski slimu cilvēku ārstēšanā. 

Pateicības rakstus no ministres rokām saņēma arī vīriešu 6.psihiatriskās nodaļas vecākā māsa Lidija Gavrilova par mūža ieguldījumu psihiski slimu cilvēku kopšanā, ambulatorās nodaļas ārsts psihiatrs Arkadijs Jakimovičs par sirsnību attiecībā pret slimniekiem un Rehabilitācijas nodaļas sociālā darbiniece Aldona Čitašvili par pašaizliedzīgu darbu psihiski slimu cilvēku sociāli tiesiskā statusa nostiprināšanā. 

Pēc S.Ķikustes domām, šie apbalvojumi liecina par Daugavpils speciālistu augstu profesionālo līmeni. 

Gorod.lv arī pievienojas apsveikumiem un novēl mūsu mediķiem veselību un veiksmi viņu smagajā darbā.
 



Написать комментарий