Jaunās filmas Latvijā: komēdija «Līgavaiņa vedēji»

foto delfi.lv
foto delfi.lv

No piektdienas, 4. maija, Latvijas kinoteātros sāk demonstrēt Lielbritānijas un Austrālijas kopražojuma komēdiju Līgavaiņa vedēji (A Few Best Men), kuras režisors ir austrālietis Stīvens Eliots.

Filmas sižets ir sekojošs: kad Dāvids dodas uz Austrāliju, lai apprecētu savu mūža mīlestību, viņa trīs līgavaiņa vedēji piešķir pavisam jaunu nozīmi frāzei "labāk vai sliktāk". Klasisko pirmskāzu haosu rada kultūras atšķirība starp viņa draugiem un viņas ģimeni.

Filmas Līgavaiņa vedēji reklāmas treileris

Filmas režisors Stīvens Eliots kopumā uzņēmis sešas filmas, no kurām populārākās ir Eye of the Beholder (1999) ar Jūenu Makgregoru un Ešliju Džadu, kā arī kulta filma The Adventures of Priscilla, Queen of the Desert (1994).

Filmā piedalījušies mazpazīstami aktieri, lielākoties no Austrālijas, bet vienā no galvenajām lomām ir arī slavenā angļu dziedātāja Olīvija Ņūtona-Džona, kura kino mīļotājiem pazīstama ar filmām Xanadu (1980), Three of a Kind (1983), kā arī ar leģendāro mūziklu Grease (1978), kurā viņas partneris bija Džons Travolta.

Filmas pirmizrāde notika pagājušā gada oktobrī, bet pagaidām šī par 14 miljoniem Austrālijas dolāru uzņemtā filma cieš zaudējumus un ir atpelnījusi vien piecus miljonus.

Redakcijas piezīme. Šodien un turpmāk portāla lasītājiem būs iespēja uzzināt par absolūti visām filmām, kas nonāk uz Latvijas kinoekrāniem. Tā kā tradicionāli kino pirmizrāžu diena ir piektdiena un nereti tiek demonstrētas trīs četras jaunas filmas nedēļā, tad par jaunākajām filmām portālā DELFI Izklaide varat lasīt gandrīz katru dienu.


Написать комментарий