Bērni no Daugavpils sociālajām ģimenēm šovasar piedzīvos pozitīvās emocijas

foto gorod.lv
foto gorod.lv

Kā tika ziņots, šovasar Daugavpils Sociālo lietu pārvalde Cietokšņa mikrorajona bērniem organizēs interesantu un lietderīgu brīvā laika pavadīšanu.

SLP vadītāja Svetlana Gavrilova portālam Gorod.lv paziņoja, ka šāda veida vietas, kurās laiku pavadīs bērni gan no parastajām, gan no sociālajām ģimenēm, tiks veidotas arī Ģimenes centra bāzē Šaurā ielā 26, bet bērniem invalīdiem brīvā laika pavadīšanu organizēs Arhitektu ielā 21.

Pēc S.Gavrilovas vārdiem, bērni no sociālajām ģimenēm šovasar arī tiks iekārtoti pagaidu darbos, kurus pašvaldība organizē katru gadu.

150 bērniem no sociālajām ģimenēm šogad būs iespēja apmeklēt pašvaldības organizētās nometnes. S.Gavrilova paziņoja, ka iepriekš nometņu organizatori nevēlējās pieņemt šādus bērnus, bet šogad izdevās viņus pārliecināt, ka šie bērni ir tādi paši, kā visi pārējie, un viņiem ir tiesības apmeklēt pašvaldības organizētās nometnes.

Kā arī, tāpat kā katru gadu, Latgales lietišķo sieviešu apvienība bērniem no nelabvēlīgām ģimenēm organizē ekskursiju uz kādu no Latvijas skaistākajām vietām, bet “Cerība” šogad apmācīs talantīgākos bērnus no sociālajām ģimenēm.

Dažādi pasākumi bērniem šovasar notiks arī patversmē „Priedīte”, paziņoja S.Gavrilova.


Написать комментарий