Rēzeknietis – Latvijas bodibildinga vicečempions

foto probodybuilding.com
foto probodybuilding.com

Sestdien, 19. maijā, Rīgā notika ikgadējās starptautiskās sacensības bodibildingā „Latvia open – 2012”. Rēzekni šajās sacensībās pārstāvēja sporta organizācijas „SEDNA” treneris Andrejs Bogdanovs.

Šogad sacensības notika sporta akadēmijā un tajās piedalījās 56 atlēti no Latvijas, Lietuvas, Igaunijas un Somijas. Andrejs uzstājās visvecākajā kategorijā „Bodybuilding – class 1”. Tikai gatavojoties tieši šīm sacensībām, pagāja apmēram 6 mēneši. Pusgads ar regulāriem treniņiem, diētām un īpašu uzturu. Viss tieši pēc grafika. Rezultātā 2. vieta un Latvijas vicečempiona tituls 2012. gadā! Bet tagad iedomājieties: jūsu paša svars ir 76 kilogrami, jūs uzņemat vēl 36 kg, bet nevis taukus, bet gan muskuļu masu (bicepss 49 cm) – rezultātā 112 kg, pirms sacensībām nometat 10 kg un rezultātā ir 102 kg simetriska trenēta auguma. Tas tiek panākts ar regulārām nodarbībām treniņzālē, un pierādījums tam ir pats Andrejs. Tāpēc, ja kāds grib veidot savu ķermeni pats, kļūt staltāks, atlētiskāks un pievilcīgāks vai par vienkārši paaugstināt savu dzīves tonusu, laipni lūdzam trenažieru zālē „SEDNA” pie Andreja.

Īpaši gribētu pateikties Rēzeknes uzņēmumam, kurš nodarbojas ar automašīnu remontu un apkalpošanu, „ĒVROTRANS” par regulāru materiālo atbalstu Andreja braucienos uz tāda veida sacensībām. Paldies jums! Un laipni lūdzam mūsu sporta zālēs.

06.06.2012 , 13:50

rezekne.lv


Написать комментарий