21.jūlijā svinēsim Rēzeknes novada dienu! 1

foto rezeknesnovads.lv
foto rezeknesnovads.lv

Pašā vasaras pilnbriedā, 21.jūlijā, lieli un mazi tiek aicināti apmeklēt Rēzeknes novada dienas pasākumus, kas norisināsies Ančupānu kartodromā.

Aktivitātes laukumā sāksies jau pusdienlaikā, kad apmeklētājus gaidīs amatnieku tirdziņš un radošās darbnīcas, bet jaunieši cīnīsies par labākās komandas godu strītbola sacensībās. Visas dienas un vakara garumā notiks dažādi koncerti ar bērnu, jauniešu un tautas mākslas kolektīvu piedalīšanos, skatītājus priecēs vietējie novada un Latvijas mākslinieki, bet pirmos saules starus būs iespēja sagaidīt, lustīgi dejojot balles mūzikas ritmos. Ieeja uz visiem pasākumiem – brīva.

Pasākuma programma

12.00 Amatnieku tirdziņš, strītbola sacensības, radošās darbnīcas

14.00 – 15.30 Bērnu un jauniešu mākslinieciskās pašdarbības koncerts. Piedalās Amanda Bašmakova, konkursa Balss pavēlnieks 2011 uzvarētāja, Bērnu Eirovīzijas 2011 dalībniece.

16.00 – 18.00 Rēzeknes novada un ārvalstu sadraudzības pilsētu tautas mākslas kolektīvu koncerts, ģimeņu sumināšana, Puncuļu ģimenes muzikālais sveiciens

18.00 – 19.30 Profesionālās mūzikas koncerts

- Uzstāsies Xylem trio ar koncertprogrammu Shadows of wood. Tie ir trīs starptautiski atpazīstami Latvijas mūziķi,kuru galvenā ideja ir apvienot unikālo taustiņinstrumentu, saksofona un marimbas/perkusiju skanējumu. Koncertu caurstrāvos pasaules un filmu mūzika, ar akadēmiskās mūzikas akcentiem un džeza improvizācijām.
- Vokālā grupa Framest piedāvās koncertu Raimonda Paula zelta klasika džeza noskaņās. Framest apvieno piecus aizrautīgus un profesionālus jaunus mūziķus. Šogad viņi pārstāv Latviju Jaunajā vilnī.

20.00 – 23.00 Vakara svētku koncerts. Piedalās: Aisha (Aija Andrejeva), Kaža (Kārlis Būmeisters), brāļi Atis un Jānis Auzāni, Borowa MC

23.00 – 5.00 Nakts koncerts un balle. Muzicē: Labvēlīgais tips, Galaktika u.c.

11.06.2012 , 15:00

rezeknesnovads.lv


Написать комментарий

Kādas vecuma grupas Striitbolaa?