Līdz oktobrim jābūt rekonstruētām siltumtrasēm divos Daugavpils mikrorajonos

foto gorod.lv
foto gorod.lv

19.jūnijā Iepirkumu uzraudzības birojs pasludināja uzvarētāju atklātajā konkursā par maģistrālo siltumtrašu rekonstrukciju Jaunbūves rajonā (Liepājas ielā) un Veco Stropu mikrorajonā Daugavpilī.

Pašvaldības uzņēmums „Daugavpils siltumtīkli” konkursu par darbu veikšanu tika izsludinājis marta mēnesī, taču vēlāk, kā tas bieži notiek, nācās koriģēt konkursa nolikumu. Vēlāk nācās arī reaģēt uz sūdzību par konkursa 5.jūnijā pasludinātajiem rezultātiem, kuru iesniedza viena no konkursa dalībniecēm – firma „Wesemann”.

Rezultātā sūdzības iesniedzējs savas pretenzijas atsauca, un par konkursa uzvarētāju atkal tika pasludināta firma "Latenergoprojekts", kura par siltumtrašu rekonstrukcijas darbiem pieteikusi zemāko summu – 654 081,77 latu apmērā bez PVN.

Jāatzīmē, ka konkurss tika sadalīts 2 daļās, katrā no kurām tika saņemti 3 piedāvājumi. Pirmās lotes summa ir 496 395,97 lati bez PVN, otrās – 157 685,80 lati bez PVN.

Saskaņā ar konkursa noteikumiem, darbi ir jāpabeidz līdz šī gada oktobrim. Uzņēmums veic rekonstrukciju Kohēzijas fonda programmas ietvaros.


Написать комментарий