Modernizēts 'Bentley' visātrākais auto 'Continental GT Speed'

foto delfi.lv
foto delfi.lv

Kompānija "Bentley" atjauninājusi visātrāko sērijveida modeli markas vēsturē – "Continental GT Speed". Modernizētais automobilis spēj paātrināties līdz 329 km/h, un pie markas klientiem pirmie tā eksemplāri nonāks šāgada oktobrī.

"Bentley Continental GT Speed" aprīkots ar sešlitru W12 biturbo dzinēju, kas attīsta 625 zirgspēku jaudu un 800 ņūtonmetru griezes momentu. Motors sajūgts ar astoņpakāpju "ZF" automātisko pārnesumkārbu un ļauj pilnpiedziņas kupejai līdz 100 km/h paātrināties 4,2 sekundēs.

Salīdzinājumā ar līdzšinējo "Bentley Continental GT Speed" versiju dzinējs kļuvis par 25 ZS jaudīgāks, līdz 100 km/h paātrinās par 0,1 sekundi ātrāk un sasniedz par 4 km/h lielāku maksimālo braukšanas ātrumu.

Vēl "Speed" modifikācija no standarta "GT" atšķiras ar citāda regulējuma stūres sistēmu un balstiekārtu, kā arī pazeminātu klīrensu. Automobilis aprīkots ar 21 collas riteņu diskiem un 275/35 izmēra "Pirelli PZero" riepām.

Vizuāli "Speed" versija atšķiras ar tumšāku radiatora dekoratīvo režģi un gaisa tvērēju režģi, kā arī robotiem izplūdes sistēmas uzgaļiem.

Plašākai publikai modernizētais "Bentley Continental GT Speed" tiks parādīts jūnija beigās notiekošajā Gudvudas Ātruma festivālā.


Написать комментарий