Sākušies Dagdas novada svētki „Dagdai- 20” 1

publicitātes foto
publicitātes foto

Svētdien, 22.jūlijā, Garīguma dienā sākās Novada svētki „Dagdai- 20”, informē Dagdas novada pašvaldība.

 

Dagdas Vissvētās Trīsvienības Romas katoļu baznīcā Sv.Mises laikā tika iesvētīts Dagdas novada karogs, kas pēc tam tika svinīgi pacelts mastā pie novada domes.

Pirmajā svinību nedēļas dienā – Garīgumā dienā - tika pasniegti Pateicības raksti un dāvanas mācītājiem, kas ir kalpojuši šo 20 gadu laikā Dagdas pilsētas Vissvētās Trīsvienības Romas katoļu baznīcā – Pāvilam Odiņam, Andrejam Aglonietim, Viktoram Naglim, Jānim Stepiņam un Jānim Kupčam. Savukārt, novada baznīcu mācītājiem tika pasniegti Pateicības raksti.
Tā kā Dagdas novads ir izveidots no 10 pagastiem un pilsētas, tāpēc katra pagasta pārvaldes vadītājam tika pasniegts jaunais novada karogs, lai visu pagastu iedzīvotāji sajūt piederību Dagdas novadam.

Novada svētki „Dagdai – 20” notiks no 22. līdz 28. jūlijam. Katrai dienai ir sava tematika: svētdiena – Garīguma diena, pirmdiena – Iepazīšanās diena, otrdiena – Vērtību diena, trešdiena – Paaudžu diena, ceturtdiena – Veselības diena, piektdiena - Amatu diena un sestdiena – Goda un Lepnuma diena.
Katru dienu notiks dažādi pasākumi visām vecuma un interešu grupām. Jāatzīmē, ka visi pasākumi (izņemot Laura Reinika koncertu) ir bez maksas!

 



Написать комментарий

Skaista daavana :)