Latvijā nonākusi pirmā 'Subaru BRZ' kupeja

publicitātes foto
publicitātes foto

"Subaru" oficiālais dīleris Latvijā "AD REM Auto" saņēmis pirmo "Subaru" kupeju "BRZ", kas pat pirms savas laišanas ražošanā radījusi pamatīgu ažiotāžu sportisko automobiļu un "Subaru" cienītāju vidū. Sākot ar 25. jūliju, "Subaru BRZ" būs pieejams testa braucieniem "AD REM Auto" salonā, Rīgā.

Pirmā "Subaru BRZ" kupeja, kas skārusi Rīgas ielas, ir sarkanā krāsā un tās divu litru, 200 zirgspēku opozītmotora vilkmi aizmugurējiem riteņiem pievada jaunākās paaudzes sešu pārnesumu automātiskā pārnesumkārba, kuru papildina pārnesumu pārslēgšanas lāpstiņas pie stūres rata.

"BRZ" kupeja ir jaunākais "Subaru" modelis, kas saņēmis vairākas uzslavas no dažāda mēroga auto medijiem un auto ekspertiem. "BRZ" ir "Subaru" automobiļiem raksturīgās virsbūves formas un virsbūves elementi, tomēr atšķirībā no citiem šobrīd tirdzniecībā esošajiem "Subaru" modeļiem, "BRZ" nav aprīkots ar visu riteņu piedziņu, un tas nav pieejams komplektācijā ar leģendāro "Subaru" turbodzinēju.

"Subaru" inženieri uzskata, ka nedaudz vairāk kā 1 300 kg smagajam automobilim pilnībā pietiek ar dinamiku, ko spēj sniegt divu litru atmosfēriskais dzinējs un klasiskā aizmugurējo riteņu piedziņa. Ātrumu 100 km/h tas spēj sasniegt 7,6 sekundēs (ar mehānisko pārnesumkārbu).

"Subaru BRZ" cena Latvijā ir no 22 950 latiem; versija ar automātisko pārnesumkārbu ir par 1 150 latiem dārgāka.

"Subaru" modeļi tiek piedāvāti pircējiem ar trīs gadu bezmaksas apkopēm un trīs gadu garantiju visiem mezgliem, kā arī 12 gadu pretkorozijas garantiju.

Atgādinām, ka ikviens interesents "Subaru BRZ" kupeju varēs apskatīt un izmēģināt 28. jūlijā notiekošajā "Subaru Summer Fest 2012" festivālā sporta kompleksā "333".


Темы: , , , , ,
Написать комментарий