Jaunatnes departaments aicina daugavpiliešus parādīt pilsētu viesiem

foto gorod.lv
foto gorod.lv

Jaunatnes departaments izsludina fotokonkursu „Parādi pilsētu viesiem!”, kurā tiek aicināti piedalīties Daugavpils jaunieši vecumā no 13 līdz 25 gadiem.

Departamenta speciāliste Evita Lukša pastāstīja, ka konkursa mērķis ir ne tikai veicināt jauno pilsētnieku radošo darbību, bet arī stiprināt patriotismu attiecībā uz dzimto pilsētu un iesaistīt jauniešus aktīvi līdzdarboties Daugavpils tūrisma attīstības programmā.
Nav šaubu, ka pastāv ļoti daudz Daugavpils skaistāko ainu fotogrāfiju, taču katrs no mums savādāk uztver vienu un to pašu vietu un ar fotokameras palīdzību var iemūžināt savu pierasto un zināmo lietu redzējumu.

Konkursa rīkotāji aicina konkursa dalībniekus fotografēt pilsētas ievērojamos objektus, kuri varētu kļūt par lielisku fonu, uz kura varētu fotografēties visi interesenti. Konkursa darbi tiks vērtēti, ņemot vērā radošo pieeju un individuālo redzējumu, kā arī fotogrāfiju māksliniecisko oriģinalitāti un tehnisko izpildījumu.

Saskaņā ar noteikumiem, katrs dalībnieks var iesniegt ne vairāk par 5 darbiem JPG formātā, darbs nedrīkst pārsniegt 3MB. Radošie darbi jāsūta uz e-pastu fotokonkursam@inbox.lv, jānorāda vārds, uzvārds, vecums un kontaktinformācija - e-pasts un kontakttālrunis. Radošos darbus var iesniegt personiski Daugavpils pilsētas domes Jaunatnes departamentā, kas atrodas Saules ielā 5a. Fotogrāfijas var iesniegt līdz šī gada 12.oktobrim.

Radušos jautājumus var noskaidrot Jaunatnes departamentā vai piezvanot Evitai Lukšai pa tālruni 65422304, 27028209.

Sīkāka informācija par konkursu un tā nolikumu atrodama šeit (www.jaunatne.daugavpils.lv)


Написать комментарий