“Atlant” treneris slavē Ozoliņu

foto delfi.lv
foto delfi.lv

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) kluba Mitišču ”Atlant” galvenais treneris Janne Karlsons piektdien atzinīgi izteicās par leģendārā Latvijas aizsarga Sanda Ozoliņa debiju šīs komandas rindās.

Atgādinām, ka Ozoliņš palīdzēja ”Atlant” komandai izbraukumā ar 5:4 pēcspēles metienos pieveikt Čehovas "Vitjazj" vienību.


”Ņemot vērā to, cik ilgi viņš nebija spēlējis, laukumā Ozoliņš izskatījās vienkārši satriecoši,” pēc mača ”Atlant” komandas mājaslapā citēts Karlsons. ”Ja turpināsim strādāt tajā virzienā, tad ar mums viss būs kārtībā.”

Jau vēstījām, ka Ozoliņš spēlē pret ”Vitjazj” spēlēja trešajā aizsargu pārī, laukumā pavadot 21 minūti un 23 sekundes, kuru laikā veica vienu nesekmīgu metienu pa pretinieku vārtiem. Trešos vārtus "Atlant" komanda zaudēja lielā mērā "pateicoties" Ozoliņam, kurš pēc Dināra Hafizuļina metiena neveiksmīgi pielika nūju un ripa ielidoja vārtos.

Kā ziņots, vienīgais latvietis, kurš karjeras laikā ieguvis NHL Stenlija kausu, iepriekš bija Latvijas kluba Rīgas "Dinamo" kapteinis, taču pēc pagājušās sezonas ar Ozoliņu līgums netika pagarināts.


Написать комментарий