Mainīts maršruts Nr. 9 „Blaumaņa iela – Makarovka – Vipinga”

foto i-rezekne.lv
foto i-rezekne.lv

Rēzeknes pilsētas domes pasažieru pārvadājumu plānošanas konsultatīvā padome un pašvaldības SIA „Rēzeknes satiksme” izvērtēja pilsētas sabiedriskā transporta autobusa Nr.9 (Blaumaņa iela – Makarovka – Vipinga) maršruta rentabilitāti un pieņēma lēmumu daļēji mainīt tā kustības maršrutu, informē Rēzeknes pilsētas domes Sabiedrisko attiecību nodaļa.

Sākot ar šā gada 1. novembri maršruta Nr. 9 autobuss darbdienās virzīsies no Blaumaņa ielas līdz Atbrīvošanas alejai ierastajā maršrutā, savukārt tālāk šķērsos Atbrīvošanas aleju pa Lubānas ielu, tad pa Dārzu ielu, kur būs viena pietura, virzīsies līdz krustojumam ar Kr. Valdemāra ielu un nogriezīsies uz Zemnieku ielu. Zemnieku ielā autobuss apstāsies divās pieturās, viena no tām būs pie poliklīnikas. Tad autobuss nogriezīsies uz 18. Novembra ielu un pa Atbrīvošanas aleju, Latgales, Ludzas un Rēznas ielām virzīsies līdz galapunktam Vipingā. Tas pats maršruts tiks ievērots arī atpakaļceļā: no Vipingas uz Blaumaņa ielu. Maršruts tiek mainīts, lai tā apkalpošanas sfērā pēc iespējas plašāk iekļautu visus Rēzeknes mikrorajonus un atvieglotu rēzekniešiem nokļūšanu ārstniecības iestādē.

Izejamās un svētku dienās 9. maršruta autobusa kustības virziens būs līdzīgs kā darbdienās, taču poliklīnikas virzienā tas nebrauks. Ceļā no Blaumaņa ielas, autobuss brauks pa Dzelzceļnieku un Lubānas ielām, virzoties līdz Atbrīvošanas alejai, tad pa Atbrīvošanas aleju, Latgales, Ludzas un Rēznas ielām līdz galapunktam Vipingā. Atpakaļceļā no Vipingas uz ziemeļu rajonu autobuss nogriezīsies no Atbrīvošanas alejas pa 18. Novembra ielu un caur Makarovku virzīsies līdz galapunktam – pieturai „Blaumaņa iela”.

Maršruta Nr. 9 kustības saraksts:

Blaumaņa iela    Vipinga
7:05                       7:35
8:09                       8:39
13:10                    13:40
15:34                    16:07
17:04                    17:34

Sakarā ar to, ka maršruts ir eksperimentāls, tas ieviests uz 3 mēnešiem, bet, ja pilsētas iedzīvotājus tas apmierinās, tad tiks apstiprināts kā pastāvīgais. Lūdzam pilsētas iedzīvotājus izteikt savus priekšlikumus darbdienās no plkst. 8.00 līdz 16.30 pa tālr. 64607684 vai Rēzeknes pilsētas domē, Atbrīvošanas alejā 93, kab. Nr. 103, Tatjana Botušanska.


Написать комментарий