Par godu Daugavpils Kultūras pils jubilejai tās darbiniekiem tika pasniegtas medaļas

foto gorod.lv
foto gorod.lv

Ceturtdien, 25.oktobrī, Daugavpils pilsētas domē sveica pilsētas lielākā kultūras centra, kas nesen svinēja 40 gadu jubileju, darbiniekus.

Daugavpils Domes vadība pateicās bijušajiem un pašreizējiem Kultūras pils darbiniekiem par mūsu pilsētas vēstures saglabāšanu un patriotismu, kā arī par svētku noskaņojumu, kuru viņi dāvā pilsētniekiem un pilsētas viesiem. Pilsētas pašvaldības pārstāvji pasniedza Goda rakstu Kultūras pils direktoram Aleksandram Rudzam, pateicoties par darbu un apsveicot ar skaistu jubileju, visiem darbiniekiem novēlēja veselību, talantu, iniciatīvu un radošās idejas.

Savukārt Aleksandrs Rudzs nedaudz pastāstīja par leģendārās Ķīmiķu Kultūras pils veidošanas vēsturi un piedāvāja klātesošo uzmanībai melnbalto žurnālu „Padomju Latvija”, kas bija atspoguļojis Kultūras pils atklāšanas pasākumus 1972.gada oktobrī.

Kultūras pils direktors ar lepnumu pastāstīja par izstādēm, koncertiem, teātra izrādēm, jauniešu pasākumiem, par vairāku radošu kolektīvu panākumiem dažādos augstā līmeņa konkursos un festivālos.

Savukārt pašvaldības pārstāvji apbalvoja arī Kultūras pils darbiniekus, pasniedzot jubilejas medaļas un ziedus bijušajam direktoram Jevgeņijam Ivanovam, deju kolektīva „Avotiņš” vadītājai Ludmilai Novikovai, tautas teātra „Iskateļ” režisoram Jurijam Losevam, Kultūras pils dežurantam un sētniekam un citiem.

Pašvaldības priekšsēdētāja Žanna Kulakova solīja Kultūras pils pusgadsimta jubileju atzīmēt daudz svinīgāk un pasniegt „zelta, nevis sudraba medaļas”.
Apbalvošanas ceremonijas beigās uzstājās jauna, bet jau pazīstama Daugavpils dziedātāja Alisa Ciburevkina.



Написать комментарий