Uz Tallinas šosejas avarē autobuss; viena pasažiere gājusi bojā

foto iauto.lv
foto iauto.lv

Piektdienas rītā uz Rīgas - Tallinas šosejas no ceļa noskrējis pasažieru autobuss un bojā gājusi viena tā pasažiere, LNT raidījumā ”900 sekundes” sacīja Valsts policijas pārstāvis Toms Sadovskis.

Negadījums noticis ap plkst.7 uz Tallina šosejas pie Gaujas tilta.

Pasažieru autobuss bijis ceļā no Tallinas uz Rīgu. Tas noskrējis no ceļa un apgāzies, bet negadījumā gājusi bojā viena pasažiere.

Kopumā līdz plkst.8 Rīgā un tās apkaimē reģistrētas 18 avārijas. Sešas no tām bijušas Rīgā. Vidēji citās dienās policijai esot 8-12 izsaukumi.

Jau ziņots, ka apledojuma dēļ gandrīz visā valsts teritorijā piektdienas rītā braukšanas apstākļi uz valsts autoceļiem ir apgrūtinoši, portālu ”Delfi” informēja uzņēmumā ”Latvijas valsts ceļi”.

Daudzviet turpinās arī snigšana, bet Rīgā pūš brāzmains vējš un kavējas sabiedriskais transports.

Sinoptiķi ziņo, ka piektdienas rītā Vidzemē un Latgalē uz elektrības vadiem un koku zariem ir stiprs slapja sniega nogulums. Ventspilī viļņu augstums jūrā ir sasniedzis 3,5 metrus, bet Skrīveros sniegā redzamība pasliktinājās līdz 600 metriem. Sinoptiķi brīdina, ka šis sniega mākonis virzās uz Dienvidaustrumu rajoniem un arī citviet redzamība būs slikta.


Написать комментарий