Daugavpils teātra apmeklētājus lūdz ievērot noteikumus

foto gorod.lv
foto gorod.lv

Pirmdien, 26.novembrī, restorānā „Gubernators” notika Daugavpils teātra šī gada pēdējā rīkotā preses konference.

Konferences sākumā teātra valdes loceklis Oļegs Šapošņikovs minēja radušos problēmu – daugavpilieši nav pieraduši ierasties uz izrādēm laikā.
„Preses konference sākusies laikā, ko nevar teikt par mūsu izrādēm. Mēs vēlētos lūgt mūsu skatītājus ievērot noteikto kārtību, kas pastāv visos teātros.

Mēs vēlamies sākt mūsu izrādes laikā, tāpēc brīdinām, ka pēc trešā zvana tiek pārtraukta ieeja skatītāju zālē. Bija precedenti, kad cilvēki tomēr mēģināja tikt iekšā, kliedzot, ka viņiem ir tiesības noskatīties izrādi, jo viņi esot iegādājušies biļetes. Interesanti, ko viņi darītu, ja nokavētu vilcienu vai lidmašīnu? Neviens taču viņus negaidītu, visi ievēro esošo sarakstu.

Nokavējušie skatītāji traucē pārējiem. Pārtraucot ieeju zālē pēc trešā zvana, mēs rūpējamies nevis par kāda muļķīga principa ievērošanu, bet par to, lai laicīgi ieradušies skatītāji varētu netraucēti izbaudīt teātra atmosfēru, kas atšķiras no ikdienas steidzīgas dzīves, un izrādi”, - uzskata Daugavpils teātra galvenais režisors.

Kā arī uz pieaugušo/vakara izrādēm, bērni līdz 10 gadu vecumam netiek ielaisti. Iegādājoties biļetes teātra kasē, katram skatītājam tiek izsniegta izdruka ar noteikumiem, kuru ievērošana teātrī ir obligāta.
Visi noteikumi pieejami ŠEIT


Написать комментарий