Daugavpils celtnieku profesionālā vidusskola piedalās pieteikumu iesniegšanas otrajā kārtā, lai saņemtu modernizācijai nepieciešamos līdzekļus

foto gorod.lv
foto gorod.lv

Šā gada 6.decembrī Daugavpils celtnieku profesionālā vidusskola izsludināja konkursu par tehniskā projekta izstrādi profesionālās vidusskolas ēkas Jātnieku ielā 87 rekonstrukcijai un autoruzraudzībai. Dokumentācija tiks izstrādāta ERAF fonda projekta otrās kārtas ietvaros, minētais projekts paredz ēku kompleksa infrastruktūras uzlabošanu un aprīkojuma modernizāciju.

Daugavpils celtnieku profesionālās vidusskolas direktore Ināra Ostrovska portālam Gorod.lv pastāstīja, ka valsts programmas ietvaros modernizāciju plāno veikt 10 Latvijas arodskolas.

Pēc profesionālās vidusskolas direktores vārdiem, izglītības iestādes modernizācijai paredzēti 6,5 miljoni latu. Jau izstrādāts galvenās ēkas rekonstrukcijas tehniskais projekts, tiks izstrādāta projekta turpinājumam nepieciešamā dokumentācija.

Tiek plānots, ka ziemas laikā tiks saņemti visi nepieciešamie saskaņojumi, bet darbi tiks uzsākti pavasarī. Projekta ietvaros tiek plānots veikt profesionālās vidusskolas ēku rekonstrukciju, kā arī uzcelt jaunu ēku, kur atradīsies darbnīcas, iekārtot stadionu un labiekārtot teritoriju. Kā arī projekts paredz darbnīcu aprīkojuma modernizāciju, fizikas un ķīmijas kabinetu pārveidošanu profesionālajās laboratorijās.


Написать комментарий