Info diena Krāslavas novada uzņēmējiem

foto: kraslava.lv
foto: kraslava.lv

Šī gada 22.janvārī Krāslavas novada domes zālē notika informatīvā diena Krāslavas novada uzņēmējiem, kurā jaunāko un aktuālāko informāciju piedāvāja speciālisti no Krāslavas novada domes, Valsts ieņēmumu dienesta, Nodarbinātības Valsts aģentūras, Lauku konsultāciju biroja, Krāslavas rajona partnerības un Hipotēku bankas - stāsta Krāslavas novada domes uzņēmējdarbības atbalsta projekta koordinatore Agita Kruglova.

Par to informē Krāslavas pašvaldības portāls. Tika sniegta informācija par uzņēmējdarbības atbalsta pasākumiem Krāslavas novadā, par izmaiņām nodokļu likumdošanā, par NVA piedāvātajiem pakalpojumiem uzņēmējiem, par Lauku konsultāciju biroja jaunumiem un projektu konkursu „Tūrisma aktivitāšu veicināšana”, par projektu konkursu „Lauksaimniecības produktu ražošana un pirmapstrāde” un „Lauksaimniecības produktu pārstrāde mājas apstākļos”  un par Hipotēku bankas atbalsta mehānismiem uzņēmējdarbībai.


Informatīvajā dienā piedalījās aptuveni 30 cilvēki, no tiem trešdaļa bija Krāslavas novada uzņēmumu pārstāvji gan no Krāslavas pilsētas, gan no daudziem novada pagastiem. Patīkami, ka pasākumā piedalījās arī topošie uzņēmēji.

Paldies lektoriem Maijai Liseckai, Lidijai Moisejai, Helēnai Kokarei, Ārijai Kuprevičai un Aijai Bitinas par kodolīgajām prezentācijām un uzņēmējiem par piedalīšanos pasākumā.

Gadījumā, ja kāds no Krāslavas novada uzņēmējiem nav varējis atnākt uz informatīvo dienu, bet gribētu saņemt pasākuma prezentācijas elektroniski, lūdzu rakstiet uz e-pastu agitakruglova@inbox.lv vai zvaniet pa tālruņiem 65620032, 25608633.


Написать комментарий