Letiņu “Dartz” uz “Mercedes GL63 AMG” bāzes

foto: delfi.lv
foto: delfi.lv

Latvijā bāzētā kompānija "Dartz" izstrādājusi jaunu apvidus automobili "Black Snake", kas izgatavots speciāli Ķīnas tirgum. Atšķirībā no jau pazīstamajiem "Dartz" apvidniekiem "Prombon" jaunais modelis ir bez bruņām.

"Dartz Black Snake" izgatavots uz "Mercedes-Benz GL63 AMG" modeļa bāzes. Automobilis ieturēts "Dartz" raksturīgajā robustajā un brutālajā stilā. Tam ir zeltīta toņa alumīnija virsbūve ar dimanta rotājumiem un motora pārsega.

"Mercedes-Benz" S-klases sedana stilā ieturētais interjerā plaši pielietoti dabīgā koka dekoratīvie apdares paneļi. Tāpat automobilim ir čūskas ādas paklājiņi un "Bang & Olufsen" audio sistēma. Atkarībā no klienta vēlmēm apdarē var izvēlēties ne tikai čūskas, bet arī krokodila vai strausa ādu vai pat vaļa peņa priekšādiņu.

"Dartz Black Snake" aprīkots ar jau pazīstamo "Mercedes-Benz GL63 AMG" dzinēju – 5,5-litru V8 biturbo motoru, kas attīsta 557 zirgspēku jaudu un 760 ņūtonmetru griezes momentu. Pilnpiedziņas automobilis ar septiņpakāpju automātisko pārnesumkārbu līdz 100 km/h spēj paātrināties piecās sekundēs.

Automobiļa cena ir miljons ASV dolāru. Tomēr "Dartz" sola šī spēkrata pircēju divus gadus ik mēnesi apgādāt ar 56 gramu "Mottra" kaviāru.


Темы: , , ,
Написать комментарий