Demenes pagastā nodega dzīvojamā māja

Vakar, plkst. 18:55, VUGD saņēma informāciju, ka Daugavpils novada, Demenes pagastā, deg dzīvojamā māja.

Kad ugunsdzēsēji glābēji ieradās notikuma vietā, vienstāvu dzīvojamā māja jau dega pilnā platībā un tai bija iebrucis jumts. Likvidējot ugunsgrēku, ugunsdzēsēji glābēji atrada bojā gājušu apmēram 85 gadus vecu sievieti. Kopējā degšanas platība bija 80m2.

Aizvadītajās brīvdienās notika vairāki ugunsgrēki lielās platībās. Svētdien, plkst. 12:58, VUGD saņēma informāciju, ka Daugavpils novada, Tabores pagastā, deg dzīvojamā māja. Kopējā degšanas platība bija 100m2. Pēc neilga laika ugunsgrēks izcēlās Ludzā, Stacijas ielā, kur trīsstāvu ēkas pagrabā dega pirts 100m2 platībā. Svētdienas vakarā paaugstinātas bīstamības ugunsgrēks izcēlās Mārupē, Mārupītes gatvē, kur neapsaimniekotā ēkā dega pirmais stāvs 50m2 platībā un ēkas mansards un jumts 80m2 platībā. Šonakt, ap pulksten vieniem, ugunsgrēks izcēlās vienstāvu ēkā Rīgā, Dzelzavas ielā. Kopējā degšanas platība bija 100m2.

VUGD aicina iedzīvotājus parūpēties par savu drošību un ierīkot mājās dūmu detektorus, kas ar skaņa signāla palīdzību jau laicīgi informēs par radušos sadūmojumu.


Написать комментарий