Schenker līgā divi zaudējumi Igaunijā

foto: sportacentrs.com
foto: sportacentrs.com

Ar diviem zaudējumiem izbraukuma tūri Igaunijā noslēguši “Daugavpils Universitātes” volejbolisti, informē Sporta pārvaldes portāls.

Tallinā tika zaudēts trīs setos, bet Tartu izdevās uzvarēt vienā no četriem. Igaunijā daugavpiliešus sagaidīja spēles ar diviem spēcīgiem konkurentiem. Sestdien pretī stājās līgas vicelīdere “Selver”, pret kuru neizdevās izrādīt nopietnu pretestību. Šoreiz Vladislava Hotuļeva prombūtnē sastāvā atgriezās Sergejs Nikolajevs, kā arī pie spēlēšanas tika Normunds Muižnieks. Mačā tika zaudēts ar 20:25, 18:25 un 15:25. Ar astoņiem punktiem rezultatīvākais bija Rihards Puķītis.

Otrajā dienā pretiniekos bija “Tartu Bigbank”, kas turnīra tabulā atradās turpat blakām. Spēle bija krietni vien līdzvērtīgāka, tomēr DU uzvarēt izdevās tikai otrajā setā, pie tam ļoti spraigā spēlē ar 30:28. Visā spēlē neveiksme ar 18:25, 30:28, 17:25, 16:25. Uzbrukumā lielisks bija Vitālijs Cinne (19), bet pārējiem neizdevās gūt vairāk par deviņiem punktiem.

Piecas kārtas līdz pamatturnīra noslēgumam DU dala 6./7. vietu ar Tartu spēlētājiem. Atlikušajās cīņās svarīgi iegūt sesto vietu, lai izvairītos no spēlēšanas izslēgšanas spēļu pirmajā kārtā ar “Selver”.


Написать комментарий