SIA „Rēzeknes Namsaimnieks” nodarbina bezdarbniekus

foto: rezekne24.lv
foto: rezekne24.lv

Sadarbībā ar Nodarbinātības valsts aģentūras Rēzeknes filiāli SIA „Rēzeknes Namsaimnieks” pašreiz īsteno divus projektus par bezdarbnieku iesaistīšanu uzņēmējsabiedrības darbā, informē Rēzeknes portāls. 

Projekta ietvaros „Pasākums noteiktām personu grupām” nodarbināti 4 bezdarbnieki, kuri pirms iesaistīšanās projektā vairāk nekā pusgadu bija ar bezdarbnieka statusu, proti, kuriem iepriekšējos sešus mēnešus nav bijis regulāri apmaksāta darba.

Turklāt ar šī gada janvāri 5 jaunieši – bezdarbnieki vecumā no 18 līdz 24 gadiem iesaistīti projektā „Darba vieta jaunietim”.
Abās minētajās aktivitātēs Nodarbinātības aģentūras klienti ir iesaistīti un viņus plānots nodarbināt pilsētas labiekārtošanas un apzaļumošanas darbos (atkarībā no gadalaika un laika apstākļiem).

Lai arī atalgojums tiek izmaksāts minimālās algas apmērā, pasākuma dalībnieki ir gandarīti par piedāvāto iespēju strādāt un kaut vai nedaudz nopelnīt un papildināt savu ģimenes budžetu. Nenoliedzami, ka darbs uzņēmumā ir lieliska iespēja bezdarbniekam pieteikt sevi kā kandidātu pastāvīgam darbam.


Написать комментарий