Sinoptiķi prognozē, ka janvāra beigās Daugavpilī gaidāms silts un lietains laiks

foto: lat.gorod.lv
foto: lat.gorod.lv

Neskatoties uz to, ka pirmdien, 28.janvārī, dažās Latgales pilsētās gaisa temperatūra bija noslīdējusi līdz -19 grādiem, janvāra pēdējās dienās Daugavpilī netiek prognozēts liels sals.

Šodien gaisa temperatūra mūsu pilsētā būs -11...-13 grādi dienā un -15 grādi naktī. Dienā gaidāms skaidrs un bezvēja laiks.
Tiek prognozēts, ka jau rīt, 29.janvārī, Daugavpilī gaiss iesils līdz -4...-6 grādiem dienā un -9 grādiem naktī, gaidāms mākoņains laiks.

Trešdien pilsētā gaidāmi nokrišņi sniega un slapjā sniega veidā, no rīta iespējama migla, bet uz ceļiem varētu veidoties apledojums. Iespējama vēja pastiprināšanās, kurš brāzmās sasniegs līdz 12 metriem sekundē. Gaisa temperatūra būs 0...+1 grādi.

Janvāra pēdējā diena nepriecēs ar ziemīgiem laikapstākļiem – gaidāms silts laiks, gaiss iesils līdz +3...+5 grādiem. Dienas laikā prognozē sniegu un lietu.

Savukārt nedēļas beigās valstī ieplūdīs sausa un vēsa gaisa masas, kuru ietekmē gaisa temperatūra nedaudz nokritīsies, iespējams mākoņains laiks un sniegs.

Februāra pirmajās dienās Daugavpilī gaisa temperatūra būs +1...-1 grādi dienā un -4...-6 grādi naktī.


Написать комментарий