Gulbis par divām vietām pakāpjas jaunākajā ATP rangā

foto: lat.mixnews.lv
foto: lat.mixnews.lv

Latvijas labākais tenisists Ernests Gulbis jaunākajā ATP pasaules rangā, kas publicēts pirmdien pēc Austrālijas atklātā čempionāta beigām, pakāpies par divām pozīcijām uz 136.vietu, bet ārpus labāko četrinieka pirmo reizi kopš 2005.gada atrodas spānis Rafaels Nadals.

Gulbis šogad Austrālijas atklātajā čempionātā nestartēja, tā vietā sezonu sākot ar startu Vācijā notikušajā Heilbronas "Challenger" sērijas turnīrā, kur viņš pagājušajā nedēļā tika līdz otrajai kārtai.

No citiem Latvijas tenisistiem Andis Juška, kurš šogad uzvarējis deviņos no desmit aizvadītajiem mačiem, pakāpies par 23 vietām uz 325.pozīciju, Deniss Pavlovs zaudējis divas pozīcijas un ieņem 699.vietu, bet Mārtiņš Podžus pakāpies par 11 vietām uz 1244.pozīciju.
Pirmais ATP rangā ir serbs Novāks Džokovičs, kurš trešo gadu pēc kārtas triumfēja Austrālijas atklātajā čempionātā. Otro vietu ieņem šveicietis Rodžers Federers, bet trešais joprojām ir brits Endijs Marejs, kurš Austrālijas atklātā čempionāta finālā zaudēja Džokovičam. Ceturto vietu ieņem spānis Davids Ferrers.


Написать комментарий