Lauku labumu tirdziņu Balvos

foto: nekrize.lv
foto: nekrize.lv

Biznesa inkubatora „Ideju viesnīca Balvi” vadītāja Viktorija Lavrentjeva portālam Gorod.lv paziņoja, ka, lai atbalstītu vietējos zemniekus, mājražotājus un amatniekus, Ziemeļlatgales Biznesa centrs sadarbībā ar Balvu novada Tūrisma informācijas centru, LATC Biznesa inkubatoru „Ideju viesnīca Balvi”, Balvu Kultūras un atpūtas centru šī gada 9.februārī rīko pirmo Lauku labumu tirdziņu Balvos.

Tirdziņš notiks no plkst.9.00 līdz 14.00 tirdzniecības centrā „Super Netto”, Brīvības ielā 57, kurā piedalīties tiek aicināti visi pirkt un savu produkciju pārdot gribētāji.

Pēc V.Lavrentjevas vārdiem, šobrīd ir pietiekušies ap 40 zemnieku, mājražotāju un amatnieku gan no Balvu novada, gan arī no tuvākajiem kaimiņu novadiem – Gulbenes, Alūksnes, Viļakas un Madonas. Piedāvāto preču klāsts solās būt daudzveidīgs – rotas, adījumi un citi rokdarbi, koka priekšmeti, sveces, trikotāžas izstrādājumi, grāmatas, pirtsslotas, medus, maize, kūpinājumi, dārzeņi u.c.
Jāatzīmē, ka saskaņā ar rīkotāju ieceri tirdziņi notiks katra mēneša otrajā sestdienā. Pieteikties dalībai Lauku labumu tirdziņā var līdz 7.februārim (maksa par tirdzniecības vietas nomu ir 1,50 Ls).


Написать комментарий