Rianna neprātīgi iemīlējusies Krisā Braunā, un viņai nerūp, ko citi domā

foto: m.spoki.lv
foto: m.spoki.lv

Daudzi barbadosiešu izcelsmes dziedātājas Riannas pielūdzēji neslēpa savu sašutumu par to, ka Rianna atsākusi tikties ar Krisu Braunu, tomēr dziedātāju tas īpaši nesatrauc, jo viņai svarīgākas ir viņas pašas emocijas, vēsta žurnāls „Rolling Stone”.

Rianna nemaz nenožēlo, ka nolēma piedot Krisam Braunam to, ka aptuveni pirms četriem gadiem kāda strīda laikā viņš viņu smagi piekāva.

Rianna beidzot oficiāli apstiprinājusi, ka viņa un Kriss Brauns atkal ir pāris.

Intervijā žurnālam „Rolling Stone” 24 gadus vecā dziedātāja atklāj, ka tagad viņu attiecības ir daudz savādākas, ja salīdzina ar to laiku, kad viņi tikās iepriekš: „Tagad viss ir savādāk. Mēs vairs tik daudz nestrīdamies, vienkārši visu izrunājam. Mēs ļoti augstu vērtējam viens otru. Mēs zinām, kas mēs esam, un mēs nevēlamies to pazaudēt.”

„Viņam vairs netiek dota iespēja salaist visu dēlī. Es, protams, nevaru apgalvot, ka nekas nekad mūsu starpā nenoies greizi, tomēr esmu diezgan droša, ka viņš apzinās ļaunumu, kuru nodarīja. Ja es par to nebūtu pārliecināta, mēs tagad nebūtu tur, kur esam.”

Kad Rianna nolēma dot Krisam Braunam otru iespēju, viņa zināja, ka viņas lēmums tiks asi kritizēts no fanu, draugu un mediju puses, tomēr viņa nolēma sekot savām jūtām: „Es sapratu, ka man pats svarīgākais ir būt laimīgai, un es netaisījos pieļaut, ka apkārtējo viedokļi to ietekmē. Pat, ja tā ir kļūda, tā ir mana kļūda.”


Написать комментарий