Spānijas mediji: Ronaldu vasarā pametīs “Real”

foto: delfi.lv
foto: delfi.lv

Pazīstamais Spānijas futbola klubs Madrides "Real" vairs necentīsies pagarināt līgumu ar portugāļu uzbrucēju Krištianu Ronaldu un vasarā viņu pārdos citai komandai, vēsta Spānijas izdevums "Football Espana".

Ronaldu noraidījis jaunāko "Real" komandas līguma piedāvājumu, lai arī tajā bija ievērojams algas palielinājums. ""Real" komanda tagad centīsies atgūt par Ronaldu samaksātos 131 miljonu eiro (65,9 miljonus latu), kas viņu padara par visu laiku dārgāko futbolistu, kamēr viņš ir savas karjeras virsotnē," vēsta mediji.


Ronaldu jau sezonas sākumā paziņoja, ka nav laimīgs "Real" komandā un ka vēlas vienību pamest. Madrides komanda centās ar viņu noslēgt līgumu līdz futbolista karjeras beigām, tomēr tas neizdevās.

Gaidāmajā vasarā "Real" centīsies parakstīt līgumus ar Anglijas kluba Totenhemas "Hotspur" aizsargu Garetu Beilu un Mančestras "City" pussargu Davidu Silvu. Tāpat starp iespējamajiem papildinājumiem tiek minēti Isko no "Malaga" komandas un Brazīlijas brīnumbērns Neimars.

Šajā sezonā Ronaldu 23 Spānijas čempionāta spēlēs guvis 24 vārtus, bet "Real" ar 49 punktiem ir Spānijas čempionāta trešajā pozīcijā.


Написать комментарий