Daugavpils Dzimtsarakstu nodaļā veiks Mazās zāles un jaunlaulāto istabu remontu

foto: lat.gorod.lv
foto: lat.gorod.lv

Daugavpils pilsētas dome izsludinājusi konkursu par Daugavpils pilsētas domes Dzimtsarakstu nodaļas svinīgo laulības reģistrācijas telpu remontdarbu veikšanu.

Dzimtsarakstu nodaļas vadītāja Helēna Soldatjonoka portālam Gorod.lv paziņoja, ka pavasarī tiek plānots veikt līgavaiņa un līgavas istabu, vecāku istabas un Mazās zāles remontu.

Pēc H.Soldatjonokas vārdiem, remontdarbiem iedalītā summa nav liela, tomēr pietiekama, lai atjaunotu dažu telpu interjeru un nomainītu mēbeles. Savukārt Lielās zāles remontdarbi ir paredzēti visas ēkas rekonstrukcijas ietvaros.

Pašlaik tiek izstrādāts rekonstrukcijai nepieciešamais tehniskais projekts. Pēc Dzimtsarakstu nodaļas vadītājas vārdiem, pastāv iespēja, ka šo darbu veikšanai tiks piesaistīti ES fondu līdzekļi. Rekonstrukcijas termiņi pagaidām nav zināmi, sarežģījumus rada arī fakts, ka vasarā Dzimtsarakstu nodaļas rekonstrukcija nav iespējama.

Tiek plānots, ka jaunlaulāto un vecāku istabu, kā arī Mazās zāles remonts tiks uzsākts martā un pabeigts maija beigās – kāzu sezonas sākumā. Precīzas darbu izmaksas būs zināmas pēc konkursa noslēguma. 
 


Написать комментарий