Vai Britnijai Spīrsai ir jauns draugs?

foto: lat.mixnews.lv
foto: lat.mixnews.lv

Nesen popdziedātāja Britnija Spīrsa manīta dodamies uz tuvējo pārtikas veikalu, ģērbusies stilīgā kniedēm rotātā melnā mētelīti. Baumo, ka zvaigzne tagad cenšas pucēties, jo viņas dzīvē ienākusi jauna mīlestība, raksta "kasjauns.lv"

Miesassarga pavadīta Britnija devās uz pārtikas veikalu "Albertson", kas atrodas Kalabasasā (Kalifornijā), kur zvaigzne pašlaik dzīvo. Šajā iepirkumu reizē Britnija iegādājusies arī ziedus un rokās turēja "Tic-Tac" dražejas svaigākai elpai. Ejot no veikala līdz automašīnai, viņa kārbiņu gandrīz iztukšoja. Varbūt zvaigzne nedaudz nervozēja, jo vēlāk bija ieplānots randiņš ar jauno puisi?

Zināms arī, ka Valentīndienā Britnija devusies romantiskās pusdienās ar kādu plašākā sabiedrībā nepazīstamu vīrieti. Nedēļas laikā izdevies noskaidrot, ka viņu sauc Deivids un viņš ir no Atlantas. Pāris iepazinies, pateicoties kopīgiem draugiem.

Britnija ar viņu bijusi ne tikai restorānā - abi arī spēlējuši golfu netālu no dziedātājas mājām esošajā golfa laukumā. Runā, ka Deivids esot kaislīgs golferis un spēles laikā viņš devis padomus arī savai jaunajai draudzenei. Britnijai spēle tik ļoti iepatikusies, ka viņa jau apsvērusi domu kļūt par šī golfa kluba biedru.

Valentīndienas vakarā Britnija un viņas 27 gadus vecais draugs devušies baudīt maltīti uz suši restorānu. Pāris neizcēlās ar īpaši ekskluzīvām vēlmēm un par pusdienām samaksāja vien 60 dolāru. Par maltīti maksājis Britnijas jaunais draugs, atstājot dzeramnaudā vēl 13 dolāru.


Написать комментарий