Jaunais “VW Golf GTI” divās jaudas versijās

foto: delfi.lv
foto: delfi.lv

Kompānija "Volkswagen" publicējusi pirmo oficiālo informāciju un attēlus ar jaunās, septītās paaudzes "Golf" sportisko modifikāciju "GTI", kas pirmo reizi tiks piedāvāta divās jaudas versijās – ar 220 un 230 ZS.

Plašākai sabiedrībai automobilis tiks parādīts drīzumā notiekošajā Ženēvas autoizstādē.

"VW Golf GTI" tradicionāli aprīkots ar divlitru turbopūtes benzīna dzinēju, kas atkarībā no klienta izvēles būs sajūdzams vai nu ar sešpakāpju manuālo, vai sešpakāpju sekvenciālo "DSG" pārnesumkārbu.

Bāzes versijā "GTI" attīstīs 220 ZS, bet "GTI Performance" modifikācijā – 230 ZS. Jaudīgākā versija atšķiras vēl arī ar pašbloķējošo diferenciāli priekšējai riteņu asij. Abu versiju gadījumos motora maksimālais griezes moments ir 350 ņūtonmetru (pieejams diapazonā no 1500 līdz 4600 apgr./min).

"VW Golf GTI" līdz 100 km/h paātrinās 6,5 sekundēs un maksimāli sasniedz 246 km/h. Savukārt jaudīgākā versija līdz 100 km/h paātrināsies par 0,1 s ātrāk un maksimāli sasniegs par četriem kilometriem stundā vairāk. Atkarībā no versijas un transmisijas izvēles sportiskais "Golf" vidēji patērēs sešus līdz 6,5 litrus benzīna uz 100 km.

Tāpat "GTI" no standarta "VW Golf" atšķiras ar sportiskāka regulējuma balstiekārtu, sarkanas krāsas bremžu skavām, diožu aizmugurējiem lukturiem, oriģināla dizaina 17 collu riteņu diskiem, kā arī sportiskāka profila sēdekļiem.

Vācijā jauno "VW Golf GTI" varēs pasūtināt jauno 5. marta un tā cena būs no 28 350 eiro.


Темы: , ,
Написать комментарий