V.Azarevičs: Divreiz tiku aicināts kandidēt no SC saraksta, tomēr es atteicos

foto: lat.gorod.lv
foto: lat.gorod.lv

Daugavpils pilsētas domes pirmais vicemērs Vitālijs Azarevičs, kurš ir „Saskaņas centra” Daugavpils nodaļas vadītājs, paziņoja portālam Gorod.lv, ka viņš pirms kāda laika nolēma šogad nekandidēt no SC saraksta Daugavpils pilsētas domē.

Atgādināsim, ka sociāldemokrātiskās partijas „Saskaņas centrs” valdes loceklis Jānis Urbanovičs iepriekš ziņojis, ka SC sarakstā nav neviena cilvēka, kurš pašreiz darbojas kā Daugavpils pilsētas domes deputāts, kas galvenokārt esot saistīts ar to, ka pilsētnieki visai negatīvi vērtē pašreizējā Domes sastāva darbu.

V.Azarevičs paziņoja, ka J.Urbanovičs divreiz aicināja viņu kandidēt no SC saraksta, bet viņš pieņēma lēmumu atteikties. Neskatoties uz to, V.Azarevičs darbosies partijas valdē, vadīs priekšvēlēšanu kampaņu un aktīvi strādās arī turpmāk: gan pirms vēlēšanām, gan pēc tām.

Lēmumus par pašreizējā Domē darbojošos deputātu kandidātu neiekļaušanu sarakstā tika pieņemts pēc pilsētnieku viedokļu apkopošanas un jautājuma apspriešanas valdes sēdē. V.Azarevičs paziņoja, ka valdes sēdē tika izskatītas 24 kandidatūras, kuru vidū V.Azareviča vārda nebija, jo viņš iepriekš noņēma savu kandidatūru. Izskatīšanas pirmajā kārtā tika noņemta arī Vladimira Nadeždina kandidatūra, bet Andželas Rimvidas-Mickevičas kandidatūru neapstiprināja Rīgā notikušās valdes sēdes laikā.

V.Azarevičs atzīmēja, ka šobrīd neplāno izskatīt citu partiju piedāvājumus.


Написать комментарий