Ir nolemts uzsākt Daugavpils Autobusu parka reorganizāciju

foto: lat.gorod.lv
foto: lat.gorod.lv

Daugavpils domes Finanšu komitejas deputāti 25.martā apstiprināja lēmumu par Daugavpils autobusu parka reorganizāciju. Domes izpilddirektors Andrejs Kursītis sekos lēmuma izsildīšanai, Autobusa parka valdes loceklim ir pavēlēts darīt nepieciešamās darbības lēmuma izpildīšanai.

Reorganizēšanas nepieciešamība ir saistīta ar ES regulu izpildi, un ar to, ka šogad beidzas līguma termiņš par pašvaldības Autobusu parka pārvadāšanas nodrošināšanu pilsētas teritorijā. Lai nodrošināt šī pakalpojuma izpildi ir nepieciešams veikt attiecīgās darbības, atzīmēja A. Kursītis.

Neskatoties uz to, ka darba grupa, kura izskata šo jautājumu strādā jau diezgan lielu laika sprīdi, pagaidām deputātiem nav piedāvāti reorganizācijas modeļi. Izpilddirektors atzīmēja, ka jautājums par reorganizācijas nepieciešamību jau ir aktuāls 10 gadus, un tagad ir sperts pirmais solis, lai paveikt šo procesu.

A.Kursītis atzīmēja, ka plānotais process ir visai ilgs, un nākamais solis būs darbības koncepcijas izstrādāšana, ko izskatīs deputāti. Informācija par to kāda uzņēmuma daļa būs reorganizēta deputātiem pagaidām nav paziņota. Izpilddirektors atzīmēja, ka reorganizācijas gaitā plāno maksimāli saglabāt uzņēmumā esošās darba vietas.


Написать комментарий