Ž.Kulakova: lidlauka projektā mēs ieguldījām vairāk nekā vienu miljonu latu, tāpēc mēs nevaram to zaudēt

foto: lat.gorod.lv
foto: lat.gorod.lv

Preses konferences laikā Daugavpils pilsētas priekšsēdētāja Žanna Kulakova paziņoja, ka no 2005.gada pašvaldība uzņēmumā „Daugavpils lidosta”  ieguldīja vairāk nekā vienu miljonu latu, tāpēc zaudēt šo uzņēmumu Daugavpils pašvaldībai nav izdevīgi

Jau bija ziņots, ka Finanšu komitejas sēdēs laikā deputāti atbalstīja lēmumu par kapitāla daļu novērtēšanu uzņēmumā „Daugavpils lidosta”. Komentējot šo lēmumu, Daugavpils pilsētas priekšsēdētāja paskaidroja, ka pašvaldība nepārdos šo uzņēmumu, jo grib kontrolēt šī uzņēmuma attīstības procesu.

Uzņēmuma finanšu izskatīšanas gaitā būs ņemti vērā līdzekļi, ko pašvaldība ir ieguldījusi uzņēmuma attīstībā un arī nekustamo īpašumu, kas ir uzņēmumam, neskatoties uz to, ka tas nav labākā stāvoklī.

Ž.Kulakova atzīmēja, ka visas attīstības iespējas bija izmantotas, aktīvi darbojās Attīstības departaments, kurš izstrādāja ļoti daudz dokumentācijas. Uz doto momentu pašvaldība nolēma izmantot vēl vienu iespēju, bet pabeigt darbus šajā uzņēmumā pašvaldība netaisās.

Atzīmēsim, ka būs izstrādāts turpmākais darbības plāns un to apstiprinās deputāti.


Написать комментарий