Sekcijas rezultāti: Berezovskis pakāries

foto: 6oo6.ru
foto: 6oo6.ru

Krievijas trimdas uzņēmēja, oligarha Borisa Berezovska līķa sekcijas rezultāti liecina, ka viņš pakāries, atsaucoties uz Lielbritānijas policiju, vēsta BBC.

67 gadus vecā Berezovska mirstīgās atliekas viņa miesassargs atrada sestdien viņa mājās Askotas pilsētiņā Berkšīrā netālu no Londonas. Ārvalstu mediji ziņoja, ka uzņēmējs pēdējos mēnešus ārstējies no depresijas un domājis par nāvi.

Patologi nav atraduši nekādus pierādījumus, kas liecinātu par vardarbīgu cīņu, vēsta BBC.

Izmeklēšana turpinās, turpinās arī toksikoloģiskās pārbaudes, bet to rezultāti būs zināmi tikai pēc vairākām nedēļām, informējusi policija.

Vēl vairākas dienas turpināsies arī tiesu medicīniskā ekspertīze Berezovska mājās.

Policija atkārtoti norādīja, ka nekas neliecina, ka Berezovska nāvē būtu bijusi iesaistīta vēl kāda persona.

Berezovska dzīvesvietā līdz ar policiju strādāja arī ķīmisko, bioloģisko, radioaktīvo un kodolieroču eksperti, taču viņi neko aizdomīgu notikuma vietā neatrada.

Jau vēstīts, ka 67 gadus vecās Berezovska līķis atrasts sestdien, 23.martā.

Policijas eksperti piesardzības dēļ svētdien pārbaudīja, vai mājā nav bīstamas ķīmiskas un radioaktīvas vielas. Tās netika atrastas.

Lielbritānijas mediji vēsta, ka Berezovskis pēdējos mēnešos ārstējies no depresijas. Laikraksts "The Sunday Times" vēsta, ka ārsti Berezovskim uzstādījuši diagnozi - "klīniskā depresija". Visdrīzāk dvēseles nomāktība sākusies pēc tam, kad Berezovsis tiesas procesā zaudējis citam krievu uzņēmējam - Romānam Abramovičam.


Написать комментарий