Daugavpils domes sēdēm varēs ātri sekot tiešraidē

foto: lat.gorod.lv
foto: lat.gorod.lv

Ātrā laikā Daugavpils pilsētas domes sēdes varēs skatīties televīzijas ēterā on – line režīmā.

Jau vairāk nekā pusgadu notiek darbs šajā jomā, pie šī jautājuma strādā domes Sabiedrisko attiecību nodaļa, paziņoja pilsētas domes priekšsēdētāja Žanna Kulakova.

Pēc viņas teiktā, pirmais solis kas bija sperts - aparatūras iepirkšana, tālāk sekoja zāles remonts, jo bija nepieciešams zāli aprīkot ar komunikācijām, kuras nodrošinās kvalitatīvu translāciju.

Ir iespējams, ka šī gada beigās Daugavpils iedzīvotāji varēs skatīties domes deputātu sēdes ēterā. Pēc pilsētas domes priekšsēdētājas viedokļa, tas viss būs atkarīgs no pašvaldības budžeta iespējām: nevar izslēgt to, ka šim nolūkam būs nepieciešami papildlīdzekļi.

Pagājušā gada novembrī jau notika sēdes tiešraide, taču pagaidām tikai no Daugavpils teātra, tas notika Latvijas Republikas proklamēšanas dienai veltītajā pasākumā.

Ja pilsētas iedzīvotāji varēs skatīties sēdes tiešraidē, tad arī pašvaldības mājas lapā notiks izmaiņas. Mājas lapas apmeklētājiem būs iespēja iepazīties ar aktuālāko informāciju un apskatīt svarīgākos dokumentus un deputātu lēmumus.


Написать комментарий