Daugavpils novadā notiek projektu konkurss vispārējās izglītības iestādēm

foto: lat.gorod.lv
foto: lat.gorod.lv

Daugavpils novada domes Izglītības pārvaldes bērnu tiesību aizsardzības un jaunatnes lietu speciāliste Natālija Pēterāne paziņoja portālam Gorod.lv, ka no šī gada aprīļa līdz novembrim Daugavpils novadā notiek projektu konkurss vispārējās izglītības iestādēm „Kopā būt!”.

Pēc N.Pēterānes vārdiem, ar šī projektu konkursa palīdzību, sadarbojoties vecākiem, skolēniem un pedagogiem, var iegūt līdzekļus savas skolas attīstībai.

Saskaņā ar konkursa nolikumu, tā mērķis ir attīstīt tādas inovatīvas darba formas audzināšanas darbā izglītības iestādē, kas efektīvāk veicinātu bērnu izpratni par vērtībām, attīstot cieņpilnas, atbildīgas un iecietīgas savstarpējās attiecības, līdzdalību savas veselības stiprināšanā.

Natālija Pēterāne paskaidroja, ka skolā izveidotā grupa var veikt anketēšanu, apspriešanu vai izmantot citas metodes skolēnu vidū esošās problēmas noteikšanai, izdomāt veidu, kā to varētu atrisināt – ar semināra, vieslektora, nometnes vai diskusijas palīdzību, aprakstīt to projektā un saņemt finansējumu 500 latu apmērā.

Lai piedalītos šajā konkursā, vispārējās izglītības iestādēm līdz šī gada 30.aprīlim jāaizpilda pieteikuma forma un tā jāiesniedz Daugavpils novada domes Izglītības pārvaldē. Konkursa rezultātā tiks noteikti 3 labākie projekti, kuri saņems atbalstu.


Написать комментарий