Brīvdienas Daugavpilī: sporta sacensības, fotoizstāde Olimpiskajā centra un koru skate

foto: lat.gorod.lv
foto: lat.gorod.lv

Šīs brīvdienas Daugavpilī ne tikai priecēs ar siltu pavasara laiku, bet arī būs pasākumiem piesātināts. Ssestdien,13.aprīlī, stadionos „Celtnieks” un „Esplanāde” notiks ERREA CUP sacensības kategorijā U9 un U11.

Ja brīvdienas vēlaties pavadīt ārpus Daugavpils, tad varat apmeklēt Līvānos Atvērto durvju dienu stikla muzejā Latgales mākslas un amatniecības centrā. Ieeja ir bezmaksas.

Ledus hallē turpināsies Latvijas bērnu hokeja čempionāts grupā U16.

Rēzeknes kultūras namā sāksies hip – hop festivāls Latgale 2013. Ieeja ir bezmaksas.

Norisināsies arī jauniešu basketbola čempionāts: plkst. 14.30 Daugavpils komanda tiksies ar Ventspils Spars kategorijā U14. 14.aprīlī 15.30 norisināsies spēle starp Daugavpils un BJBS Rīga/TTP1 kategorijā U15.

Visiem Olimpiskā centra apmeklētājiem būs iespēja apmeklēt fotoizstādi „Tu esi. Tu vari.” Tā ir veltīta Londonas paraolimpiskajām spēlēm, autors Juris Bērziņš – Soms. Izstāde parāda cilvēka spējas, tāda veida ekspozīcija ir vienīgā Baltijā un to var apskatīt bezmaksas. Izstāde būs pieejama vēl mēnesi.

13.aprīlī Vienības namā notiks koru skate. Tajā piedalīsies 4 kolektīvi no Daugavpils: jauktais koris Daugava, sieviešu koris „Rūta”, vīriešu koris „Forte” un 13.vidusskolas koris „Nojauta”.

Uzstāsies arī kolektīvi no Preiļiem, Aglonas, Krāslavas, Līvāniem, Daugavpils un Ilūkstes novada. Kori izpildīs trīs dziesmas un cīnīsies par dalību Dziesmu svētku noslēguma koncertā.

14.aprīlī Rēzeknes kultūras namā notiks Rēzeknes apgabala koru skate. Sākums 11.00, ieeja bezmaksas.

Pirmās līgas futbola spēles BFC 2013 notiks 14.aprīlī plkst. 15.00. Spēlēs komandas Daugava – SFK Varavīksne, bet 27.aprīlī spēlēs BFC Daugava – Valmieras F.

Spēle par trešo vietu Latvijas volejbola čempionātā notiks sestdien plkst. 16.00 Daugavpils Olimpiskajā centrā.
Priecīgas Jums brīvdienas!


Написать комментарий