„Saules skolas” pedagogi piedāvā pilsētniekiem iepazīties ar veco mantu otro dzīvi

Publicitātes foto
Publicitātes foto

Kā zināms, viss ģeniālais ir vienkāršs. Neizmetot ārā vecās mantas un izmantojot savu fantāziju, var radīt kaut ko oriģinālu, piešķirot otro dzīvi mantai, kas jau ir savu nokalpojusi.

Piemēram, var pievērsties vecajam koka skapim, kas savulaik piederēja vecmāmiņai, un pārvērst to par stilīgu mēbeli, kas atdzīvinās jūsu interjeru, padarot to oriģinālu.

Augstākminēto daugavpiliešiem demonstrēs Dizaina un mākslas vidusskolas „Saules skola” pedagogi, kuru radošie darbi būs apskatāmi izstādē „Veco mantu otrā dzīve”, kas tiks atklāta trešdien, 8.maijā, Mākslas dienu ietvaros.

Pēc izstādes rīkotāju vārdiem, visus apmeklētājus gaida pārsteigumi un atklājumi. Viņi varēs pārliecināties, ka dažādi priekšmeti un objekti, kuri zaudējuši savu kādreizējo izskatu, var iegūt otro dzīvi.  Meistaru prasmīgajās rokās tie iegūst jaunas formas, krāsas, funkcijas, izskatās un „skan” pavisam citādāk, papildina un akcentē dzīvokļa vai biroja interjeru.

Iespējams, izstādes apmeklētāji ņems vērā redzēto un turpmāk nesteigsies mest ārā vecus krēslus, skapjus un galdus, bet dāvās tiem vēl vienu iespēju. Izstāde „Saules skolā” būs apskatāma līdz 6.jūnijam.


Написать комментарий