Vīrieši, kas izvēlas gados jaunākas sievietes, pelna mazāk un ir nepievilcīgāki

foto: psychology-best.ru
foto: psychology-best.ru

Kādā pētījumā atklāts, ka pāri ar lielu gadu starpību biežāk piedzīvo šķiršanos, attiecībām izjūkot.

Tāpat zinātnieki uzskata, ka liela gadu starpība pāra starpā korelē ar zemākiem ienākumiem, nepievilcīgāku ārieni, kā arī zemāku izglītības līmeni, salīdzinot ar pāriem, kas ir aptuveni viena vecuma, informē izdevums "Cosmopolitan".

Pētījumā tika atklāts, ka vīrieši, kas izvēlas par sevi krietni jaunākas sievietes, ar kurām veidot attiecības, saņem mazāku atalgojumu nekā vīrieši, kas ir precējušies ar sava vecuma sievietēm.

Tāpat vīriešiem, kas ir precējušies ar vidēji astoņus gadus jaunākām sievietēm, zināšanu testi uzrādījuši par 8,4 punktiem zemākus intelekta līmeņa rādītājus, un viņu fiziskā āriene pretējā dzimuma acīs novērtēta negatīvāk nekā vīriešiem, kuru partneres ir viņu vienaudzes.

Tiesa, vērtējot ārieni, novērota arī tendence, ka vīrieši, kuru mīļotās sievietes ir vecākas, ir pievilcīgāki, neraugoties uz gadu starpību.

Izvērtējot attiecību ilgtspēju, balstoties uz gadu skaitu, zinātnieki pauž uzskatu, ka gadu starpība veicina atsevišķu uzskatu veidošanos, pamazām novecojot, kā rezultātā, pāra puses var attapties katra savā dzīves posmā, nerodot savstarpējo atbalstu.

Savukārt viena vecuma cilvēki dzīves apstākļu maiņām pielāgojas kopā, izveidojot arī kopīgas vērtības un viedokļus par sev nozīmīgām tēmām.


Написать комментарий