Šogad Ruģeļos iekārtos trīs jaunas autostāvvietas

foto: gorod.lv
foto: gorod.lv

Šovasar Daugavpilī Ruģeļu mikrorajonā tiks iekārtotas trīs jaunas autostāvvietas, kuras atradīsies Gaismas ielā.

Viena no autostāvvietām Ruģeļos ir 4 jaunu autostāvvietu sarakstā, kuras šogad tiks iekārtotas pilsētā – Tartu ielā (no Stabu ielas līdz Aveņu ielai), 18.Novembra ielā 197D, Gaismas ielā 16 un Graftio ielā 29. Darbu nepieciešamība radusies sakarā ar šo māju iedzīvotāju lūgumiem iekārtot pagalmos papildu stāvvietas, kā arī paplašināt braucamo daļu pagalmos, jo vairākās vietās automašīnas tiek novietotas zaļajā zonā, kas traucē operatīvajam transportam izgriezties un izbraukt no pagalma. Minētie darbi izmaksās 44 278,16 latus.

Otrā neliela autostāvvieta, kas ir domāta 10 automašīnām, tiks iekārtota bērnu rotaļu laukuma labiekārtošanas ietvaros Gaismas ielā 4 un 6, Ruģeļos. Visi darbi (bērnu rotaļu laukuma labiekārtošana un autostāvvietas izbūve) izmaksās 40 670,68 latus.

Savukārt konkursu par trešās autostāvvietas izbūvi Gaismas ielā 10 Daugavpils pilsētas domes Komunālās saimniecības pārvalde izsludināja aprīļa beigās. Darbu apjomā iekļauta arī gājēju celiņu iekārtošana, teritorijas apzaļumošana, lietus ūdeņu kanalizācijas un apgaismojuma sistēmas iekārtošana.


 


Написать комментарий