Novada Kultūras pārvaldes tautas deju kolektīvus tomēr nodrošinās ar jauniem tērpiem

foto: pribalt.info
foto: pribalt.info

Portāls Gorod.lv jau ziņojis, ka Daugavpils novada domes Kultūras pārvalde šā gada 13.martā izsludināja konkursu par tautas tērpu šūšanu deju kolektīviem , tomēr sakarā ar piegādātāju trūkumu 25.martā tas tika pārtraukts.

 Likās, ka deju kolektīviem nāksies gaidāmajos Dziesmu un deju svētkos uzstāties vecajos tērpos, bet piegādātāji tika meklēti arī pēc konkursa pārtraukšanas.

Tādēļ 9.maijā iepirkumu uzraudzības biroja mājas lapā tika paziņots, ka mazā iepirkuma pasūtījumu veiks trīs piegādātāji – SIA „Lutes”, SIA „Ļutes” un biedrība „Ludzas amatnieks”. Pagaidām nav zināms, kādu iepirkuma daļu izpildīs katrs no piegādātājiem, tomēr tika paziņots, ka kopējā līgumcena ir 4 724 lati.

Atgādināsim, saskaņā ar iepirkuma nolikumu jaunie tautas tērpi nepieciešami Daugavpils novada domes Kultūras pārvaldes amatiermākslas kolektīviem. Konkursa ietvaros pretendentiem tika izvirzītas dažādas prasības, piemēram, triju gadu pieredze šāda veida pasūtījumu izpildē, triju gadu laikā veikto pasūtījumu un pasūtītāju saraksta iesniegšana ar pasūtītāja kontaktinformāciju.


Написать комментарий