Daugavpils hokeja izlase sacentīsies ar Kanādas studentiem

14. un 15. maijā Daugavpils Ledus hallē nebijis notikums! Ziemas sezonu noslēgs Daugavpils apvienotās komandas spēle ar Kanādas studentiem. Spēļu sākums plkst. 19:00.

Martā Daugavpils Ledus hallē Daugavpils izlase parūpējās par patīkamu pārsteigumu, ļoti spraigā spēlē ar 4:3 pārspējot ASV studentu komandu “Liberty Flames”. Tā bija pirmā Daugavpils komandas spēle ar kādu no ASV komandām, bet šoreiz pie mums brauks kanādieši!

Daugavpils izlase, kuras pamatkodolu arī šoreiz veidos RSS-LRC spēlētāji, šoreiz būs vēl stiprāka, jo komandu pastiprinās vairāki BJSS absolventi, kuri karjeras turpina ārzemēs vai citos Latvijas klubos. Piemēram, Ukrainas čempions Vitālijs Hvorostiņins.

Kanādas universitāšu apvienotajā komandā būs studenti no dažādām valsts universitātēm, kā arī vairāki pieredzējušāki hokejisti.
14. maijā plkst. 18:25 hokeja līdzjutējus gaidāmajai saspringtajai spēlei iesildīs vietējā rokgrupa “Slivers Cross”, kas ir uzstājusies vairākos mūzikas festivālos, kā arī ierakstījusi Rīgas “Dinamo” veltītu dziesmu.

Rokgrupa uzstāsies ledus halles foajē. Periodu pārtraukumos skatītājus priecēs vietējo daiļslidotāju priekšnesumi.

Gan 14., gan 15. maijā spēle sāksies plkst. 19:00. Ieejas biļetes pieaugušajiem maksās vienu latu, bet pensionāriem un studentiem – 50 santīmi.

Tiekamies ledus hallē, lai atbalstītu savējos!


Темы: , , , ,
Написать комментарий