A13 ceļa rekonstrukcijas darbos Daugavpilī netika iekļauti visi gaisa tilta atjaunošanas darbi

foto: gorod.lv
foto: gorod.lv

Daugavpils pilsētas pašvaldības iestāde „Komunālās saimniecības pārvalde” izsludināja konkursu par 18.novembra ielas satiksmes pārvada pār dzelzceļu tilta margu atjaunošanu. Darbu apjomā ietilpst gaisa tilta margu veco detaļu demontāža, atjaunošana, tīrīšana un krāsošana, detaļu montāža.

Saskaņā ar dokumentāciju konkursa uzvarētājam minētie darbi jāveic līdz 30.septembrim, pasūtītājs pieprasa 3 gadu garantiju. Tomēr Komunālās saimniecības pārvaldes vadītāja vietnieks Vasīlijs Kuzmins paziņoja portālam Goord.lv, ka darbu izpildes termiņš var tikt koriģēts pēc ekspertu slēdziena saņemšanas, kuri aprīlī apsekoja tilta stāvokli. 

V.Kuzmins paziņoja, ka gaisa tilts tika remontēts 1996.gadā, tādēļ diez vai atrodas bēdīgā stāvoklī. Par tilta stāvokli varēs spriest pēc ekspertu slēdziena saņemšanas, kad būs zināms precīzs darbu apjoms un pasūtījuma izpildes termiņš, jo darbi jāsaskaņo ar 18.novembra ielas renovācijas un tramvaju sliežu maiņas darbiem.

Pagaidām nav zināms, cik izmaksās margu atjaunošana, bet šos izdevumus segs no pilsētas budžeta, jo minētie darbi netika iekļauti 18.novembra ielas rekonstrukcijas darbos, tādēļ ka pēc pirmā konkursa rezultātu atcelšanas projekta apjomi tika samazināti.


Написать комментарий