Gada seksīgāko sieviešu topā iekļūst amerikāņu futbolista iedomu draudzene

Ekrānšāviņš no žurnāla video
Ekrānšāviņš no žurnāla video

Vīriešu žurnālā "Maxim" publicēts ikgadējais pasaules seksīgāko sieviešu saraksts.

Šogad starp 100 topa dalībniecēm ir arī realitātē neeksistējoša sieviete – amerikāņu futbolista Manti Te'o iedomātā draudzene. Neesošā sieviete ieguva 69. topa vietu, raksta ārvalstu mediji.

Sievietes aprakstā teikts, ka viņai piemīt ļoti daudz labu īpašību. Piemēram, viņa ļoti labi izskatās bikini. Žurnāla veidotāji to ilustrējuši ar melnu bikini, kas redzams uz pludmales fona. Žurnāls uzskata, ka tieši tā ir jāizskatās Te’o draudzenei.

Futbolista iedomu draudzene ir vienīgā neeksistējošā sieviete, kas iekļuvusi seksīgāko sieviešu topā. Visas pārējās reitinga dalībnieces ir aktrises, modeles un dziedātājas.

Pirmajā vietā ierindojusies dziedātāja Mailija Sairusa, otrajā vietā ir viņas kolēģe Selēna Gomeza, bet trešajā – Rianna.

Skandāls ap futbolista Manti Te'o draudzeni izcēlās pēc tam, kad medija Deadspin.com žurnālisti publicēja materiālu, kurā pierādīja, ka futbolistam nav bijis nekādas draudzenes. Pirms tam ASV mediji regulāji informēja par Manti Te'o romānu ar kādu meiteni vārdā Lennija Kekya. 2012. gada rudenī futbolists paziņoja, ka viņa ir mirusi.

Pēcāk gan futbolists atzina, ka viņam nav bijis nekāda sakara ar izdomāto stāstu.


Написать комментарий