Pieņemti kārtējie grozījumi Naujenes pirmsskolas izglītības iestādes ēkas rekonstrukcijas konkursā 1

foto: lat.gorod.lv
foto: lat.gorod.lv

Portāls Gorod.lv jau vēstījis, ka Daugavpils novada dome ir izsludinājusi atklātu konkursu par Naujenes pirmsskolas izglītības iestādes ēkas un katlu mājas rekonstrukciju.

Šodien, 22.augustā, Iepirkumu uzraudzības biroja mājas lapā tika publicēta informācija par to, ka konkursa nolikumā atkal esot pieņemti grozījumi.

Jāatgādina, ka konkursa nolikumā ir norādīts, ka būvdarbi tiks veikti divās kārtās. Rekonstrukcijas 1.kārtas ietvaros tiek plānots uzcelt palīgēku, veikt Naujenes pirmsskolas izglītības iestādē iekšējos būvdarbus, iegādāties mēbeles un aprīkojumu, veikt iekšējo inženiertīklu rekonstrukciju un teritorijas labiekārtošanu.

2.kārtas ietvaros tiks turpināti pirmsskolas iestādes ēkas un katlu mājas remontdarbi.

Saskaņā ar paziņojumu par grozījumiem, konkursa nolikumā tiks mainīti piedāvājumu iesniegšanas datumi – tie ir pagarināti, pretendentu piedāvājumi ir iesniedzami līdz 10.septembra plkst.11:00.

Jāatzīmē, ka konkursa uzvarētājiem būvdarbi jāveic 11 mēnešos, ieskaitot tehnoloģisko pārtraukumu. Rekonstrukcijas process jāveic paralēli mācību procesam, un tie nedrīkst viens otram traucēt.


Написать комментарий

Grozīs tik ilgi, līdz konkursam varēs kvalificēties viens konkrēts uzņēmums un KAS PAR BRĪNUMU - reku šeku pietuvināts cilvēks konkursa rīkotājam strādā tieši šajā uzņēmumā.. :)